in

Imádom!Imádom!

Ausztráliában kormányi szinten arra akarnak rávenni, hogy verd ki !

Vagy ha lány vagy, akkor ne tedd ezt, hanem elégítsd ki magad bárhogyan. Már régebben is írtam arról, hogy a Föld másik oldalán milyen felvilágosultak szexuálisan, ebben a reklámban pld. ami Új Zélandon volt nagyon népszerű és szerintem vicces is.

Inkább hagyjuk a kesergést, hogy itthon soha az életben nem jutunk el még oda sem, hogy érdemben és értelemben beszéljünk a pornóról, de azért erre is vannak klassz próbálkozások, de ezek naná, hogy nem kormányzati szintről indulnak, hanem alulról.

A queenslandi hatóság „Give yourself a hand” kampánya (ez is hogyan hangzana már magyarul, ha mondjuk Geszti Péter írná, „kezeld magad”, vagy „tiszta krézi ahogy ms. kézi nézi”) arra próbálja rávenni a fiatalokat, hogy így vezessék le a feszültséget, azaz masztizzanak nyugodtan, mert az mindenkinek jó és senkinek sem rossz 🙂

A queenslandi hatóság szóvivője szerint azt szeretnék elérni, hogy csökkenjen az önkielégítéssel kapcsolatos stigma, normális párbeszéd alakuljon ki róla, különösen a fiatalok körében.

„A maszturbáció normális és egészséges része az ember szexuális élményének, és nagyszerű módja annak, hogy felfedezze, hogyan érzi jól magát. A legjobb az egészben az, hogy mindenki számára elérhető – és emellett rengeteg egészségügyi előnyt is ad!” – olvasható a kampány szövegében.

Ehhez kapcsolódik  Keress havi egy milliót pornó nézéssel.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…