in

Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

AVN 2020: Legjobb anál jelenet

Nem keverendő össze a legjobb anál sorozattal, ugyanis azt külön díjazzák. 10 jelölt idén is a legjobb seggbebaszás kategóriájában. Sajnos vannak benne ultra gázak is, nem értem itt miért nem lehet bátrabban Európából is válogatni ? Egy Legalporno jelenetet mondjuk szívesen látnék legalább jelölve !!!

Big Wet Asses 28, Elegant Angel Productions; Gia Derza & Mick Blue
A Day to Remember (Anal Models 5 | DVD), Tushy/Pulse; Naomi Swann & Mick Blue
Dredd Up Your Ass 2, Jules Jordan Video; Kissa Sins & Dredd
Ebony Anal Creampie (Black Anal Asses 4 | DVD), Hard X/O.L. Entertainment; Noemie Bilas & Manuel Ferrara
Emily Willis: The Anal Awakening, LeWood/Evil Angel; Emily Willis & Ramon Nomar
Fucked Up Anal Fantasies, Belladonna/Evil Angel; Lola Fae & Small Hands
Karma Rx Approaches Anal With Caution (Tattooed Anal Sluts 2 | DVD), Analized/Girlfriend; Karma Rx & James Deen
Lay Over (PornFidelity’s Up My Ass! 3 | DVD), PornFidelity/Kelly Madison/Juicy; Lisey Sweet & Quinton James
Relentless (Sacrosanct Now | DVD), Deeper/Pulse; Vicki Chase & Markus Dupree
Slut Puppies 14, Jules Jordan Video; Jane Wilde & Steve Holmes

1.Big Wet Asses 28 – Gia Derza

Azért annyira nincs nagy segge szegény Gia Derzának, hogy egy ilyne filmben szerepeljen, de ha bevállalta hát lelke rajta. Mondjuk eléggé bírja a baszást a csaj és Mick Blue jól meg is adja neki az Elegant Angel filmjében.

Itt nézhetitek a teljes filmet

2.A day to remember – Naomi Swann

Persze hogy a Tushy is jelölt a listára, hiszen az egyik legnagyobb ilyen témájú oldal a neten. Naomi Swann-el indítanak akit tavaly nagyon megszerettem a Vogov jelenete miatt. Állítólag ez volt az első anál jelenete neki, de ki tudja már ezt manapság bizonyítani ? Kamera előtt talán ez lehetett. Itt is Mick Blue a férfi partnere.

Dredd up your ass 2 – Kissa Sins

Már írtam a Dredd tagról, mint jelenségről és akkor sem bírtam igazán, a nagy kókadt farkát meg a hozzáállását sem. Amúgy annyira nem is lett rossz a jelenet, de ez csak Kissa-nak köszönhető, meg a szexi ruhájának és a lábacskáinak, amik meztelenek maradtak.

Itt nézhetitek teljesben

Ebony anal cream pie – Noemie Bilas

Kétszer is meg kellett néznem ki ez a csaj, mert életemben nem hallottam róla. Igen, az a videó azért került bele, hogy ne vádolhassanak senkit részlehajlással, hát legyen benne négercsaj is. Mondjuk válogathattak volna jobbat is, de Manuel azért odaver a kis atomfekete csajszinak.

Ehhez kapcsolódik  Van még a FacialAbuse oldalon jó csaj egyáltalán?

The Anal Awakening – Emily Willis

Az időközben szupersztárrá avanzsált Emily Willis külön filmet kapott tavaly Mark Wood-tól. Sajnos nem igazán komázom Márkot és a jelenetben szereplő Ramon Nomarnak is csak a tudását ismerem el de kurvára unszimpi volt mindíg is.

Fucked up anal fantasies – Lola Fae

Belladonna nevével adják el toábbra is a jeleneteket az Evilnél, de sajnos már nem ragyog a régi fényében. Pedig régebben faltam az összes jelenetét, űttörő volt annak idején. Itt a kivarrt Smallhands-el dolgozik együtt, és a hülye ruhák nálam nem tesznek jóvá egy jelenetet, sokkal jobban szeretem a teljes meztelenséget főleg a lányoknál. Így hát láttam már Lolától is azért jobbat ennél.

Tattoed anal sluts 2 – Karma Rx

Karma tudjátok az a csaj aki könyvet írt és civilben rohadtul nem úgy néz ki mint egy pornós. De amikor pornózni kell akkor meg pont, hogy úgy néz ki mint egy pornós. Az Analized sorozatból való a jelenet a parnere pedig James Deen. Eddig talán a legjobb jelenet a kínálatból.

Lay Over – Lisey Sweet

Biztosan ismeritek ti is Lisey-t aki az anál nagymestere. Ha igazán kemény jelenetre vágytok tőle, akkor nézzetek szét itt, de nem lett rossz a Kelly Madison-ék féle cucc sem. Kivételesen nem Ryan bassza meg a csajt, hanem egy másik színész. Azért ettől sokkal, de sokkal többre is képes Lisey.

Relentless – Vicky Chase

Nálam Vicky Chase tavalyi legjobb jelenete volt a Blacked cucc, amiben a háztetőn rakták meg őket Adriana-val. Ez a tavalyi évvel nagyon felkapottá vált Deeper egyik terméke, amiben nagyon erősen látszik a női rendezés hátránya. Marcus akármelyik jelenete a saját oldaláról ezerszer jobb ennél. Mondjuk az Eliza Ibarrás!

Slut Puppies – Jane Wilde

Öreg róka nem vén róka – bizonyítja ezt Steve Holmes minden egyes alkalommal. A mázlista annak idejénmég MIchelle Wilddal is forgathatott, most meg ezzel a kiscsajjal. Kicsit talán túl sok a megjátszás a jelenetben és nem kellett volna felfűzni az egészet arra, hogy meglepődik a csaj a barátja apjának a farkától a fenéklyukában.

Nagyon, de nagyon nem vagyok elájulva a kínálattól. Mert ha már végképp nem akarnak európai jelenetet jelölni (pedig lenne pár száz), akkor legalább a spéci anál oldalakról válogathattak volna klasszabbakat. Ott volt Tiffany Tatum isteni Tushyraw jelenete, vagy szinte bármelyik klasszabb Trueanal cucc. Egyébként szerintem majdnem bizots, hogy Vicky Chase nyeri a Deeper-es jelenetért.

What do you think?

6 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…