in , , ,

Imádom!Imádom!

AVN 2020: Legjobb anál sorozat

Lassan szinte szerintem teljesen leáldozik a fizikai adathordozóknak, ami a pornófilmeket illeti. De idén még adnak ki DVD lemezeket. Örülök nagyon, hogy ilyen kurva jó minőségű és sok oldal létezik a témában.Vesézzük ki őket azon nyomban:

Anal Cuties, Hard X/O.L. Entertainment
Anal Models, Tushy/Pulse
Craving Anal, NSFW/Pulse
Manuel Opens Their Asses, Jules Jordan Video
Mick’s Anal PantyHoes, BAM Visions/Evil Angel
Perv City University Anal Majors, PervCity/Adult Source
Pornfidelity’s Up My Ass!, PornFidelity/Kelly Madison/Juicy
Tattooed Anal Sluts, Analized/Girlfriends
True Anal Access, True Anal/Stepped Up/Evil Angel
Tushy Raw V., Tushy Raw/Pulse

Anal Cuties – HardX

A cuki análozókkal kezdünk 2019-ben három rész is megjelent a sorozatban. Lehet szemezgetni a csajok között, azért a Hardx általában mindíg kipróbált csajokkal dolgozik és azzal próbálja megfogni a dolgot, hogy ez a csaj első négeres anál jelenete…

Anal Models – Tushy

Egyértelműen a legnagyobb amcsi anál oldal a Tushy, ha tehetem megnézem az új jeleneteiket én is. Idén azért volt egy két odabaszós szettjük. Nem is tudok mit tudnék kiemelni a nagy kínálatból ( 5 naponta érkezik új jelenet), de Adrianna Chechik azért itt is ütött, vagy Gabbie Carter seggbebaszása, vagy a kis cuki Zoey Bloom jelenete.

Craving anal – NSFW

Szerintem még ti sem hallottatok az NSFW films-ről, mint kiadóról. Ők kezelik a Craving Anal sorozatot (is). Négy részes már a sorozat és azért vannak benne klassz csajok. Marley Brinx-et és Leigh Ravent láttam talán a szettjeikből idén.

Manuel Opens Their Asses – Jules Jordan

Ferrara bácsi saját sorozata ez a Julesnél, egészen biztosan láttatok már belőle részt. Hét részt élt már meg a cucc és idén csak egy része érkezett, de nem lehetett kihagyni a listából azért. Manuelt szerintem nem lehet nem szeretni (nem keverendő az Xfaktorossal) atom profi a tag, ez a filmje sem lett rossz.

Mick’s anal Pantyhoes – Evilangel

Mick Blue-val már nem vagyok annyira így, mint Manuellel, sosem volt igazán szimpatikus a faszi hiába van bomba jó felesége (Annika Allbrite). Az anál sorozatának azt találta ki különlegességnek, hogy harisnyában vannak benne a csajok. Ennyi a különlegessége, de semmi extra, tapasztalt csajok és általában ő.

Ehhez kapcsolódik  AVN Awards 2021: Leggusztustalanabb jelenet

Perv City University Anal Majors – Pervcity

Mike Adriano keze van a dologban, a Pervcity-nél, de nekem nem hozza a szokásos színvonalat. Igazából nem is tudom hová tenni, olyan Trueanal szerűség, de nem kizárólag csak análba csinálják, de mégsem az … szóval olyan leginkább semmilyen.

Up my Ass – Pornfidelity

Agressive anal action. Ezzel a címmel promózzák Kelly Madisonék a saját filmjüket. És meg kell hagyni odavernek benne alaposan a csajoknak, de pont ezt szeretem a filmjeikben, basznak benne rendesen. Főleg, hoyg a kis régi kedvencem Taylor Sands is visszatér benne!

Tattoed anal sluts – Analized

Tetovált anál kurvák a film és a sorozat címe. És hogy James Deen se maradjon ki ez az ő sorozata, ő rendezi a filmeket. Nem volt nehéz dolga, amikor tetovált csajokat kellett keresnie, és igen – Anna DeVille is ott van a kínálatban. Idén egyébként 3 filmje jelent meg. Csodálkoznék, ha ők nyernének.

True anal access – Jules Jordan

Csodálkoztam volna, ha kimarad Mike nagymester és a szenzációs fasza web sorozata, a Trueanal a kínálatból. Szerintek a Tushy és közte fog eldőlni a dolog. A True anal access egy dvdn megjelenő kiadvány, ami a weben megjelenő jeleneteket foglalja össze. Ugyanazok a csajok, akik a Tushynál szerepeltek itt is megvannak, felturbózva egy két exkluzivitással, mint pld. a mostani Leah Winters jelenet is ilyen volt.

Tushyraw – Pulse

A tavaly októberben indult anál gonzó oldal a Tushy kistesója, mára eléggé meghatározó oldallá vált. Jobbnál jobb csajok basznak az ott lévő nagyfarkú srácokkal és vágatlan videókban kibaszott jó fényezéssel élvezhetjük őket. Ha őúk nyernének se lenne meglepetés. Ne feledjünk Tiffany Tatum elképesztő produkcióját náluk, ami nekem az év egyik leges legjobb análozása volt.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…