in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

AVN 2020: Legjobb külföldi színésznő

Az AVN-en “Foreign” kategóriába tartozik mindenki, aki nem amerikai. Tehát azért elég nagy a szórás, én eléggéörülnék egy külön európai kategóriának, szerintem elbírnánk ezt még, sőt lassan már egy külön dél amerikai részleg is csatlakozik az iparhoz. Ebben úgy érzem eléggé képben vagyok, nézzük a jelölteket, mindenkiről próbálok ruhás, meztelen és baszós képet is mutatni, de szerintem sokakat ismerni fogtok a tizenötös listáról.

Amirah Adara
Little Caprice
Misha Cross
Anna de Ville
Lady Dee
Cassie del Isla
Clea Gaultier
Lucy Heart
Apolonia Lapiedra
Anissa Kate
Tina Kay
Cherry Kiss
Barbie Sins
Tiffany Tatum
Rebecca Volpetti

1.Amirah Adara

Hoppá hoppá, máris egy magyar csajszi a jelöltek között. Angyal Dóra eléggé hardcore, idén is rohadt sok jelenete volt, a kedvenc oldalamon is sokat szerepelt és ugyebár bevállalt az égvilágon mindent. Is.

2. Little Caprice

A softcore pornózásból induló Little Caprice is zajos éven van túl, elég csak a hibátlan közös jelenetére gondolni Gabbie Carterrel. Természetesen cseh a csaj, de egyre többet forgat ő is az USAban.

3. Misha Cross

Misha már már szinte veteránnak számít a jelöltek között. Nem ma kezdte a 30 éves lengyel punci a szakmát. Egészen biztosan láttátok már valakivel kúrni akár idén is.

4. Anna DeVille

Mi van? MIt keres itt Anna, aki full amerikai? Lehet azért tették a listára, mert mostanában sokat forgat itt nálunk, de akkor sem foreign a csaj, hanem echte USA beli. Nna mindegy, azért még persze imádjuk. Fenéklyuk fetisiszták istennője a csaj, olyanra tud tágulni, amilyenre kevesen a pornó világában. Lentebbi képen is láthatjátok.

5. Lady Dee

A 22 éves cseh punciról nem hiszem hogy hallottatok, pedig nagyon szerethető. És nem csak úgy, hanem még jól is néz ki. És még a dupla análtól sem retten vissza 🙂

6. Cassie del Isla

A francia punci is felfért a listára, főleg a Dorcelnek dolgozik. Nézzétek a testét azért nem olyan rossz az. Imádom a nézését és a melleit.

7. Clea Gauiltier

Nna egy csajszi akinek utána kellet kutakodnom, mert még nem hallottam róla. Egyébként tisztára Rubint Réka feje van és igen; francia a drága.

Ehhez kapcsolódik  Pornhub awards 2019
Clea Gaultier

8. Lucy Heart

9. Apolonia Lapiedra

A legcsodálatosabb spanyol pornós, sőt az egyik legcsodálatosabb csaj a világon. Változatos a karrierje, néha néha bevállal egy két keményebb szettet, de összességében marad a spanyoloknál és szexelget, de én igazán a softcore képeit szeretem.

10. Anissa Kate

Talán ő a leghíresebb francia modell, de elég keveset hallani róla mostanában, mondjuk igaz, hogy én inkább a kelet európai régióval vagyok képben.

11. Tina Kay

Tinát elég jól ismerem a Legalról, van jó pár jelenete ott. Egy szexi eredeti csajnak tartom, aki bevállal mindent, de mindent …

12. Cherry Kiss

A kis szerb tinipuncit régebben jobban szerettem, mára elveszítette nekem a szerénykiscsaj vagyok kinézetét, amit az elején láttam benne, átvette ezt a pornós énje és a kinézete is ilyen lett. Azért nem dobnám ki az ágyamból ilyen lábakkal főleg.

13. Barbie Sins

A 28 éves angol Barbie is az a kifejezett ponrósfej, de ő emellé valami egészen szexi és brutáljó dugást tud prezentálni, és ha lehet még rá is játszik a fejére és a melleire, amik majd szétpattannak. A fenéklyuka meg megér egy külön cikket is olyan speckó, de ezt majd később …

14. Tiffany Tatum

ÉÉÉÉÉÉSSSS IGEEEN ! Kurvára megérdemelten, a magyar pornós királynő a jelöltek között. Nincs igazság, ha nem nyeri meg. Megcsinált mindent amit csak kell, vállalt isteni anál jelenetet, szerepel a legnagyobb oldalakon és a softcore-ban is otthon van. Tiffany Tatum a mi kis hercegnőnk !!!! Tessék megnyerni kedves Sarang Ildikó !!!! Ezerötszáz képet tennék be most róla legszívesebben, nehéz kiválasztani hármat … nem is tudok, szóval itt egy galéria Ildiről:

15. Rebecca Volpetti

A kis román Rebeka elég aktív a Legalon én szerintem máshol még nem is láttam jelenetét neki. Így zárásként itt van három kép róla, de ne rontsuk el az Ildi által okozott élményt és drukkoljunk inkább neki !!!

What do you think?

12 Comments

Leave a Reply
  1. Lucy Heartról nem írtál, pedig jó kis múltja van a Dorcelnél. Szintén a Dorcelnél játszik Rebecca Volpetti, jópár jelenetet forgatott ott, még DP-t is, no meg a Handsonhardcore-nál. Én neki drukkolok!

  2. Tiffany Tatum-ról még nem olvastam Nálad, hogy a legtöbbször a férjével vannak jelenetei 😀

  3. Pavlov: Igazad van javítom este majd a cikkben.

    Oxeos: Erről nem is tudtam.Ki a férje?

    Leves:Én is bírom, de ebben a listában Tiffany a kedvencem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…