in

AVN 2020: Mainstream kaland

Mainstream venture of the year, a kategória pontos neve, a venture kitekintést, kalandozást jelent, de itt igazából arról van szó, hogy pornósok szerepelnek mainstream, azaz nem szexfilmben. Dokumentumfilm, mozifilm, vagy klip általában a téma. Egy érdekes kategória és végre nem egy faszság, hanem érdekesség. Engem legalábbis jobban érdekel, mint a legszexibb anális tarnszvesztita elemes vibrátos díja.

Cory Chase, Lisa Ann & RayVeness; “Billions” Season 4 Episode 7 – “Infinite Game”
Riley Reid; Blink-182 “Enema of the State” 20th Anniversary Promo
Abella Danger & Gina Valentina; Borgore “911” Music Video
Stormy Daniels; “Full Disclosure” Memoir
Britney Amber, Cherie DeVille, Kleio Valentien & Rebecca Love; “Girls Guns and Blood”
Gina Valentina; “I Don’t Care” Single
Angie Rowntree; Independent Shorts Awards – Best Director (Female), “Invictus”
Abella Danger; “Office” Magazine Cover
Karmen Karma, “Overcome” Memoir
Jessy Jones & Savana Styles; “Porn to Be Wild” Documentary

Cory Chase, Lisa Ann & RayVeness – Billions

Magyarul milliárdok nyomában címmel fut a remek sorozat, amibe bele-belenéztem, de előzmény tudás nélkül elég nehéz belekapcsolódni, de majd ha rengeteg időm lesz végigdarálom. Ennek az egyik részében szerepelt a fenti hármas. Nézzétek meg őket ruhában, milyen szexik nem? Esetleg látta valaki a filmet, mi a szerepük a csajoknak?

Riley Reid – Blink 182

Mivel ezen az albumon nőttem fel kb. és Riley az egyik kedvenc színésznőm, nagyon örültem a párosnak. A Blink 182 Enema of the State albumának borítóján található kis nővérkét alakítja a drága és még egy fasza klip is készült hozzáa dobos Travis Barkerrel.

Abella Danger & Gina Valentina

Totál más stílus, de ugyancsak klip, amiben Abella Danger és Gina szerepelnek. Ilyen house akármi zene, nem értek hozzá:

Stormy Daniels – Memoirs

Szegény Stormy épp hogycsak lemaradt a legcsúfabb pornós listámról és ne is lepődjünk meg, hogy könyvet írt a Trump elnökkel történt kalandjáról és úgy általában az életéről. Szerintem esélyes a díj bezsebelésére is, az USA-ban szeretnek ilyen intellektuálisnak tűnni, egy pornó díj átadón kap egy díjat egy volt tucat pornós, akinek viszonya volt az elnökkel és most könyvet írt belőle. A per szerintem még most is tart.

Britney Amber, Cherie DeVille, Kleio Valentien & Rebecca Love

Egy ultra ZS-kategóriás thrash filmben szerepelnek a csajok, amit egyébként szerintem néznék. Tudjátok ezek azok, amikor igazi dugás nincs, csak eljátszák és esetleg maximum a cicik, amit látni lehet. Annyira szar, hogy már jó.

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Nagymellű produkció

Gina Valentina

Míg magyarországon DJ-skednek a csajok, miután kiöregednek a szakmából, úgy látszik Amerikában inkább megrpóbálják az éneklést. Már ha lehet annak nevezni manapság ezt a fajta zenét, amiben autotune-al még nekem is jó hangom lenne talán. Ha van kedvetek keressetek rá Youtubeon, vagy Spotifyon, én inkább most egy képet a csajról és egy verzét tennék be a muzsikából:

Tryna fuck
Show me love on your timeline
Look me up
I’m the one o your primetime
I’m the star, ya its my time
See me kill it from the sideline

Angie Rowntree

Életemben nem hallottam a csajról, meg egyébként is rendezőnő. Valami Zs kategóriás film lehet ez is. Egy nő. Egy küldetés, Egy esély. Én inkább kihagyom.

Abella Danger – Magazine cover

Abella újra, mégpedig egy magazin borítóján. Azért nem a Forbes, ez a magazin; egy elborult művész lap lehet, amiben ilyen fotókkal lehet bekerülni. Sajna én ezt sosem tudtam értékelni, mint művészetet, az ilyen komor képek mindíg elkeserítenek valamiért, szóval nem is keresem őket. Fun fact: Ha arra keresünk, hogy „Abella Danger Office”, akkor egészen más képeket találunk 🙂

Karmen Karma

Nna ezt sokkal inkább elolvasnám, ha megjelenne magyar fordítása. Amber van de Bunt, azaz Karmen Karma emlékiratai. Végigélte a tipikus „pornózásra adom a fejem” élőzményeit; bántalmazó anya, sztriptízbáros táncos, alkohol és drog függés, de most nézzétek meg ezt a csajt, hát gondolnátok róla, hogy mi a szakmája ? Azért egy cumshot képet betolok a végére, mégis egy pornó blogon vagyunk.


Jessy Jones & Savana Styles

Ez megint csak egy érdekes projekt lehet. Egy többrészes sorozat a pornózás világáról. Két kanadai (!!!) pornós a tenyérbemászó fejű Jessy Jones és a lópofájú Savana közös porjektje, de ha tényleg bemutatják az ipart és kellően keveset szerepelnek benne, akkor nézendő számomra a dolog. Valakinek ötlet, honnan lehetne letölteni?

Szeretem ezt a kategóriát, ennek legalább van értelme, látni a csajokat kicsit a pornón kívül is. Szeretném megint csak Riley-t, ha nyerne, de Karmen Karma könyvének is örülnék, meg is nézem mik voltak az új jelenetei …

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…