in

Kiráz a hidegKiráz a hideg Nem rossz ...Nem rossz ...

AVN 2020: Vörös szőnyeges bevonulás

Mint minden díjátadónál itt is azért jó nagy feneket kerítenek annak, hogy megérkeznek a díjazottak, jelöltek egy átadóra a vörös szőnyegen. A Youtube-nak hála készülnek erről amatőr és a profiknak hála professzionálisabb felvételek is, riportokkal megtűzdelve. A Szőnyeg mellé rajongók is beállhattak, mármint ha kiperkálták az akár 750.000 ft-nak megfelelő dollárt a jegyekért.

A bevonulást megelőzően persze partiztak is a sztárok és ezek előtt volt egy szakmai konferencia is, ami annyiból állt kb. hogy voltak standok, ahol lehetett találkozni a kedvenc pornósoddal, akin alig volt ruha és ha szerencsés voltál akkor egy közös fotó is összejött vele.

Kiválogattam egy galériát az érdekesebb ott lévő csajokról, de az AVN oldalán tízszer ennyit találtok. Ha valakit nem ismertek fel és érdekel titeket, szívesen segítek! Klassz látni így a csajokat és hiába vannak itt is full sminkben, de azért mégis természetesebbek, mint egy jelenetben. Két érdekesség amit szerintem ti is észre fogtok venni, az egyik, hogy mellbimbót sem mutatnak szinte sehol, mindenhol le vannak takarva, valamivel, szerintem azért, hogy így a róluk készült fotók bekerülhessenek bármilyen portálba, Instagramra, akárhová is. A másik fura dolog pedig az, hogy egy csomó csajon edzőcipő van a szexi ruha mellett, ami gondolom az egész napos állást és pózolást segíti elő és kényelmetlen lenne egy 12 órás műszakot végigcsinálni egy pornós magas sarkúban 🙂

Aztán persze partiztak egyet, mielőtt jött volna a show. Itt a kötelező ruha a fehér volt és villantásokra itt se nagyon számítsatok és ne is kérdezzetek, ki-kicsoda mert a szereplők 90%-át életemben nem láttam. Mondjuk az “öreg” Syren-t azért felismertem:

Ezzel el is búcsúzunk a témától, mint díjátadó és ilyesmi, a nyertes filmeket azért átnézzük majd és várható egy-egy kritika róluk hamarosan.

Ehhez kapcsolódik  AVN Awards 2020: Legjobb dupla behatolás

What do you think?

19 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…