in

AVN 2021: Legjobb európai pornós csaj

Itt vannak a jelöltek és csapjunk is bele, nézzük kiket gondoltak idén legjobbnak ott az USA-ban az okosok. Általában teljesen mást, mint mondjuk akiket én jelölnék erre a díjra, de azért vannak egyezések. Van egy másik ehhez nagyon hasonló kategória is, az a legjobb “külföldi” felfedezetteket soroltatja fel – hamarosan megnézzük azt is. Sok ismerős névvel fogunk találkozni itt, de vannak újak is a listában és persze drukkoljunk Ildinek mert szerintem most van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje ezt.

Minden csajról jön egy arc fotó, egy pinás és egy csöcsös kép és ha vállalt már anált, akkor vadászok kitágult fenéklyukast is róluk. És engedjétek meg a saját szórakoztatásomra legyen láb kép is 🙂 Végülis azért eléggé jó bulákról beszélünk …

Little Caprice

Kicsi Caprice már jó régóta itt van velünk, eléggé rendben van a cseh modell, de már kicsit talán túl régi, ahhoz, hogy a legjobbnak válasszuk őt. Az a kinyomott picsácska azért odabasz a Tushy-s fotón!


Alexis Crystal

Alexis-ről nemrégen írtam itt a blogon is. Ő sem egy mai csirke, és talán a munkássága alapján érdemelhetne egy díjat, ha nem lenne itt Ildike, akinek drukkolunk ! Mutatok róla kitágult picsás képet is persze !

Anna de Ville

Fú basszus. Anna! Az eredetileg amúgy amerikai csajt már külföldinek kategorizálják. Hát amennyit itt a cseheknél forgat nem is csoda egyébként. Idén rengeteg jelenete volt a Legalnál és a Perverse Family beteg agyú egyik főszereplőjét is ő játssza. Nála nem volt nehéz segglyukas fotót találni, inkább az volt a nehéz, hogy ne olyan legyen, hanem szelíd.

Cassie Del Isla

A francia modell nem a hardcore iparból jön, habár neki sem kell az análért a szomszédba mennie. Nem igazán ismerem őt inkább szerintem marad a Dorceles francia területen.

Clea Gaultier

Dettó ugyanaz, mint az előző volt, gondolom kell, hogy legyen a listában egy két francia csaj, de szerintem nem sok vizet fog ő sem zavarni. Bocsássátok meg nekem, hogy kihagyom a franciákat pornóban, de sok helyen óvszerrel csinálják ott és ez engem olyan távol tart, hogy nagyon. Ha már francia, akkor esetleg foci és Griezmann, aki a kedvencem a Barcelonából.

Angelika Grays

Kicsit összekevertem a csajt, és a román Black Angelika jutott az eszembe, de nem róla van szó persze, hanem erről a szőke csajról, aki Ukrajából érkezett közénk. Ha már ez a terület, akkor jobb csajt is tudtam volna jelölni nála. Lola Bulgari, Anna Rey, Kira Blond. Itt lehet válogatni az észak-keleti szomszédunk pornósai közül.

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Vörös szőnyeges bevonulás

Jasmine Jae

Szegény Nagy-Britannia nem sok klassz pornóst adott nekünk és a klassz pornósnak pont az ellentettje Jasmine, a maga ezernyi plasztikáztatott testrészével. De vannak plasztika rajongók is, akiknek meg pont ez jön be. Sokakanak nem tetszik Gabbie Carter parizermelle, de akkor mit mondotok erre a csökevényre? Fujj …


Anissa Kate

Talán Anissa a legtapasztaltabb modell a listában és megkövetem magamat, mert ő is francia és jócsaj. A mellei összehasonlíthatatlanul szebbek, mint az előző szörnyetegnek.

Tina Kay

A kis Tina jeleneteit azért nem szoktam ignorálni, nem rossz csaj ő, csaj az a tinipunci ne lenne alatta, de már azzal is sokszor megbarátkozom. A Legalon volt ő sokáig eléggé meghatározó személyiség és csinált is meredek jeleneteket ott.

Nelly Kent

A furamellű Nellinek is volt egy pár kalandja a kedvenc oldalunkon, szóval eléggé hardcore-ban nyomja ő is. Szerepelt már sok helyen, amint látjuk Ildivel is, de ez a legjobb jelenete szerintem.


Cherry Kiss

A szerbek leghíresebb csaja Cherry, egészen biztosan láttátok már őt is. Nem idegen az análozás tőle és nem is olyan rossz csaj. Már nem ma kezdte ő sem az ipart.

Jia Lissa

A vörös hajú szépség Jia képviseli az oroszokat. Sokat forgatott a csaj idén a tengeren túl és a nagy stúdióknál is járt, talán a kategória esélyese is lehet. Most mondjátok meg, hol az igazság, amikor ilyen szintű szépségű csajok olyanokkal versenyeznek, mint Jasmine Jae…

Liya Silver

Nna ő meg a másik csajszi, akiről már többször írtam a blogon is. Valami egészen elképesztően szép a csaj, még ha baszni elég unalmasan is tud … Az ilyen csajokat egy vitrinben kellene mutogatni nekünk olyan csodálatosak, mint egy művészeti tárgy. Vagy csak akkor softcore-ozzanak és pózoljanak, mert az megy igazán jól nekik.

Sybil

Mielőtt rátérünk Ildikére, még egy gyönyörű ukrán modell a kínálatban, akivel szerintem még az életben nem találkoztam, egyébként sem nagyon tudom megjegyezni az egy nevű csajokat.

Tiffany Tatum

Nem én hagytam a végére a legesélyesebbet, hanem a listában is így volt a hivatalos oldalon. Ildikó szerintem a legnagyobb favoritja ennek a kategóriának és nem csak a hazabeszélés miatt mondom. Ő az egyedüli magyar a listán, és ő az egyedüli magyar aki igazán minőségileg képviseli hazánkat. Egy természetesen gyönyörű jelenség, akinél szerencsére a szépség szenvedéllyel párosul. Magyarország valaha volt egyik legjobb pornósa. Szinte minden kis megjelenéséről tudósítottunk idén, és mindet imádtuk !

Ti kire tippeltek ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…