in

AVN Awards 2020: Leggusztustalanabb jelenet

Jövő év elején “Pornós Oszkár” díjátadó és addig átvesszük az érdekesebb kategóriákat. A fentebbi linken megtaláljátok az összes agyament jelölést, ahol továbbra is azt érzem, hogy mindenkinek kapnia kell egy díjat, mert mi a fenének kell díjazni a legjobb óvszert mondjuk …

A legérdekesebb kategória nekem a naná, hogy a Leg-gusztustalanabb jelenet, amiben aztán be tudnék válogatni tíz jelöltek és sokszor csalódom is, mert nem annyira szárnyal a fantázia, és más a gusztustalan (és egyben izgató) nekem, nekünk és más ott az USA-ban a zsűrinek. Azért voltak itt maradandó jelenetek, nézzük csak meg mik is nyertek eddig. Itt a lista, nekem máig a Rocco féle Voracious, és a Juelz Ventura Brooklyn Lee szopás az etalon, máig rájuk szoktam keresni. Utóbbi a remek American Cocksucking Sluts c. filmből származik még Mike Adriano fénykorából. Keressetek rá – megéri!

Adrianna Chechik szerepelt még kétszer ezen a listán, nem kell kommentelnem miért is, de sajnos , míg régebben tényleg az extrémre mentek rá, és a meghökkentőre – de mindemellett szexire; tavaly a baromságok töltötték ki a listát, semi igazán megbotránkoztató jelenet nem volt közöttük. Nna de talán idén ! Nézzük is:

  • Kristen Scott & Leigh Raven; Breakfast of Lesbians (I Love Evil | DVD), Evil Angel
  • Lola Fae & Tommy Pistol; “Cock Fight” (Analmals 3 | DVD), Belladonna/Evil Angel
  • Lexi Lore & Bill Bailey; “Eggs-Ass-Peration” (Butthole Whores 7 | DVD), Belladonna/Evil Angel
  • Cherie DeVille & Michael Vegas; The Ghost Rocket (Future Darkly: The Complete Second Season | DVD), Pure Taboo/Pulse
  • April O’Neil, Lauren Philips & Tommy Pistol; “Mars Attacks … Dat Snazz” (or Pornhub Raids Area 51), Wood Rocket/PornhubPremium.com
  • London River, Charlotte Sartre & Derrick Pierce; “’Murica” (or Ungrateful Goth Teen Fucked Into Line by Step-Parents), Families Tied/Kink.com
  • Kitty Jaguar & Sascha Ink; “Not for the Faint of Sphincter” (My Tattoo Girls | VOD), Alt Erotic/Stunner
  • Mimosa, Mistress Kara, Tommy Pistol, Max Cortes & Juan Lucho; “Spring Breaker’s Guide to Masochism”(or BBW Mimosa Sacrifices Every Last Dread of Dignity), Public Disgrace/Kink.com
  • Kacie Castle, Penelope Reed & Tommy Pistol; “Sweet Peen” (Deep Throat League 6 | DVD), PervCity/Adult Source
  • Lydia Black & Tommy Pistol; “Wormholes” [or Tattooed Anal Slut Lydia Black (The One With the World’s Largest Gummy Worm)], PervCity.com

1.

A nyíltan leszbi Leigh Raven (felesége van Nikki Hearts) természetesen leszbis filmmel szerepel, Kristen Scott puncijából esznek müzlit, amit azért már láthattunk már fenéklyukból is csinálni a’la Mike Adriano. Jja, hogy a csajok is azt csinálják ? Mmmmhh így mindjárt érdekesebb. Nem rossz a jelenet, jó kis fenéklyuk-nyalásokkal és gusztustalankodásokkal. Érdemes megnézni !

2.

Analmals 3 a film címe, amiben a kis Lola Fae állatnak öltözik, és úgy dugnak, ez nagyon, de nagyon távol áll tőlem, ha nem haragszotok kihagynám, de itt az előzetese.

Ehhez kapcsolódik  Tudtátok, hogy vannak olyan "pornó" jelenetek is, amiben csak egy csaj néz szexin a kamerába végig?

3.

A Butthole Whores sorozat próbálja vinni a Belladonna-i hagyományokat, de szerintem nem sokszor sikerül a mesternő munkáját utánozni. A legújabb filmjük egyik jelenetét is jelölték, amiben nincs semmi extra, ha csak a Gape-ezéseket nem tekintjük annak.

4.

A következő jelenetnek még Youtube előzetese is van:

Cherie Deville kibaszottul jól néz ki benne, és nem spóroltak a fényeket, díszleteken sem, meg a fenti videó alapján gondolhatjátok, hogy történet is van. Aztán belenézve a filmbe, eszembe jutott, miért is hanyagolom a stúdiót, a film háromnegyedénél szegény Cherie-nek (aki egy UFO), kinő a méretes űrlény farka és megkúrja a srácot, de ha ez még nem lenne elég előtte Meg is öklözi bazdmeg !!!! Nna nézzük is gyorsan a kövit. Pedig eddig még bírtam ezt a srácot, mint pornóst de ez mi a kurva anyám ?

5.

Vagy inkább ne ? Lauren Philips neve nálam általában egyet szokott jelenteni a minőséggel, de most sajna nem ez van. Egy fasz hülye jelenet ez is, amiben egy űrlénynek öltözött taggal kúrnak. Mi ez a baromság két jelenetben is ???

6.

Charlotte Sartre a tavalyi nyertes újra itt, egy újabb baromságban. Egy atomgyenge fél BDSM cucc, az egész, kikötözés és családi szex egyben. WTF ???

7.

Sokszor látom, hogy elég, ha odaírják , hogy Extreme, vagy Destruction és máris érdekessé válik a jelenet, hát ez attól, hogy Anal Destruction, kurvára semmi pusztítás nincs benne. Egy bármelyik hétköznapi anál jelenet lepipálja a Legalon. Lesz itt egyáltalán érdekes ?

8.

Tudom is, mire vágyom igazán! Arra, hogy egy dagi nőt láthassak, ahogy gyalázzák. A kiváló Kink.com egész kibaszott tavalyi, illetve idei kínálatából ezt kellett kiválasztani, ahol a Mimosa kódnevű igénytelen hétköznapi csajt szadizzák. Kurvára nem néztem meg a jelenetet, csak a screenshotokat, de az is elég volt. Mondjuk az, hogy gusztustalan, legalább elérte nálam. Itt a trailere, ha éreztek kedvet hozzá.

9.

Nna végre egy klassz mélytorkos jelenet, akár lehetne mind is az. A Pervcity-től érkezik és Penelope Reed és Kacie Castle a két szereplője, meg az “öreg” Tommy Pistol és az ő pisztolya. Nem rossz, jó bő nyálas végre. Az előző agyamentségekhez képest felüdülés. Itt megnézhetitek teljesben.

10.

És ha már pisztoly, akkor még egy jelenet, Tommyval, meg az egyik kedvenc tetkós csajommal Lydia Black-el, ami megint csak egy hagyományos anál, azzal a különlegességgel, hogy a világ legnagyobb gumicukrát nyomják fel szegény csaj seggébe. Tényleg jó nagy !

Lehet, hogy csak én vagyok elkényeztetve a Legal által perverzebbnél perverzebb anyagokkal, de ott szinte mindegyik jelenet kenterbe veri ezeket együtt véve. A Lydia-s és a müzlis legalább érdekes volt, meg a deepthroat-os is. Én ezekre szavaznék. Ti ?

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…