in , , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ...

Az 52 éves Syren de Mer újra visszatért forgatni Európába és még tovább tudja fokozni amit eddig bevállalt.

Nem sok olyan nő van a pornóban, aki mindenkinek bejön, de talán Syren néni ilyen, még negatív kommentet nem nagyon olvastam róla és ez nem annak köszönhető, hogy 52 évesen még pornózik, hanem annak, hogy 52 évesen imád baszni és ez látszik is rajta, nem csak odateszi magát és várja a jelenet végét. Az egyik visszatérő jelenetében nem is akárkivel forgatott együtt, a cseh főribanncal Brittanny Bardot-val.

Brittanny-t ismerve nem sokáig kell arra várnunk, hogy akció legyen, pontosan 2 perc 10 másodpercig kell, aztán máris nyalja a fenekét az amerikai Milfnek. Majd kicsit játszadoznak a mini dildókkal, amik olyan vastagok, mint egy vékony japán tini kisujja (nem), aztán Britanny meglepi a vörös ördögöt egy szájba és fejbe pisiléssel, és a prolapse-át is kinyomja, hogy nyalhassa a perverz kis néni. Meg is teszi, de pisis nedves pinába nyalás sem zavarja.

Britanny annyira profi lett az évek során a fenéklyukával való műveletek során, hogy mindent meg tud vele csinálni, amit el sem tudunk képzelni így méteres magasakat pisil Syren arcába, aztán meg már nyomja is ki a fenekét. Besegít ebben a két srác, akik közben megtelt húgyhólyaggal csatlakoznak is, ami nem sokáig marad az. Meg kell hagyni, hogy nem kicsi picsájuk van a csajoknak, főleg Syren-é nőtt meg még nagyobbra, így simán lehet őket öklözni egy férfinak is, ezt a tulajdonságot simán ki is használják a srácok is.

Felváltva baszatják magukat dupla análba, majd öklözik szét a fenéklyukukat és ez még csak az első része az ópusznak, mert a szomszéd szobában még vannak srácok beindulva, akiket ugyancsak ki kell elégíteni, így a geci és pisi nyelés után át is másznak a csajok négykézláb oda.

Ezeknek a nőknek nem nagyon számít ám, hogy kik vannak odaát, szerintem egy ezreddel is elbánnának. Kis szünet egyébként tutira van a szettek között, hiszen van olyan tag, aki itt is szerepel és az előbb pisilt ki 4 litert, meg élvezett a szőke punci fenekébe.

Ehhez kapcsolódik  Rocco nem unja a castingot

A lányok fognak egy bazi nagy kelyhet és abból kell a pisit kiinniuk, műanyag szívószállal, hát nem felháborító? Hát nem számít nekik a környezetvédelem, hihetetlen. Mindenki akinek megmutattam ezt a jelenetet, csak ezen háborodott fel, azzal nincs semmi gond, hogy két negyvenes nő pisit iszik egy kehelyből. Egyébként itt elhiszem, hogy nincs könnyű dolguk a fasziknak, több szempontból is. Eleve egy ilyen idős nőnek már nem nagyon tudsz újat mutatni, itt teljesíteni kell, aztán meg akinek simán becsusszan seggbe egy ököl, annak egy farok nem az élvezet csúcsa, de még kettő sem. Harmadiknak pedig a csajoknak azért van fenekük rendesen, szóval azt a fizikai ellenállást is le kell küzdeniük a baszás közben.

Természetesen azért kapják alaposan a cuccolást, Britanny-nak meg többet van kinn a rosebud, mint benn. Élvezet a baszásos rész, a pisizős nekem itt már kissit sok, azt át is tekertem. Ez a Brittany egy állat egyébként, egyre nagyobb prolapse mutatványokat csinál és élvez és bandzsít és ordít és pisil. Syren összes sminkje lemegy szerintem és egyre fáradtabb lesz, a szőke barátnője pedig még bírná reggelig. A srácok szép tisztességes geci adagokat nyomatnak a szájukba a jelenet végére.

Azon gondolkoztam, hogy mekkora kihívás lehet mondjuk Brittany Bardot faszijának lenni, egy ilyen jelenet után én biztosan nem nagyon tudnék újat mutatni neki. Mi kellhet még ezen felül egy nőnek, amit csak otthon tud megkapni? Jó tudom. Szerelem és gyengédség. Amúgy meg lehet tényleg az kell, hiszen azt itt nem nagyon kapott 🙂

What do you think?

13 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…