in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg

Az ausztrál csöcsös MILF most éppen nővérként baszatja seggbe magát. Manuel Ferrara és Angela White a kórházban.

A Deeper most egy új sorozatot, illetve filmet indít el, aminek a címe Florentine lesz. Úgy látom, főleg a nagy mellű Angela White fogja benne játszani a főszerepet és máris első jelenetként a Deeper tulajával, Manuel Ferrara-val kellett kúrnia.

A szexi vágyakozó pillantások Guiness rekordját láthatjuk a jelenet első felében, amikor is Angela a kómában lévő Manuel farkát kukkolja meg a takaró alatt és mivel nem kicsi van neki ezért rá is gerjed. Úgy adja a sors, hogy neki kell megmosdatnia a járóképtelen pornóst (aki baszni persze kiválóan tud továbbra is, mint majd az kiderül később).

Aztán már el tudjuk képzeli a menetrendet. Angi véletlenül egy luxus alsóneműt visel a fehér köpeny alatt és már bent is van a pinácskájában Manuel fasza. Ők egyébként azt hiszem már egyszer díjat is nyertek azért, ahogy együtt kúrtak, szóval nem egy rossz párosítás ez.

Hatalmas piros pont Manuelnek a lábnyalós pózért, nem csak ebben vagyunk egyformák mi ketten. A dugás egyébként jelenetős változást ér el Manuel állapotában is, mert lábra áll hipp és hopp. Seggbe és punciba is dugja az ausztrál csajszit, aki nekem még mindíg nem a szívem csücske, ha már témánál járunk, akkor és sokkal inkább ajánlom az ausztriai új csajszit, akinek fele ekkora feneke és tized ekkora melle van, de ezerszer jobban baszik a díjakat nyert Milfnél, aki kicsit most is olyan, mint egy kalauznő, ahogy nagyon klasszul írta valaki kommentben egy jelenete alá itt nálunk. Amúgy szerintem a baby-doll, vagymi is azért marad rajta végig és csinál a mellének egy olyan furcsa szögben plöttyenést, mert a hasat valamivel le kell szorítani. Tudom, hogy van, akinek az ilyen eredeti csöcsök mindent megérnek – én nem az vagyok.

Ehhez kapcsolódik  AVN 2020: Nagymellű produkció

Ne tudom hogyan fog folytatódni a Deeper nagyszabású filmje, de majd itt beszámolunk róla. Remélem azért nem csak Angela lesz benne, hanem vékonyabb csajok is, de addig is itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…