in

Az Instagram 1300 pornós fiókját törölte

Berlin, Germany - May 21, 2016: New Instagram logo icon. Apple iPhone 6s screen with social media applications Facebook, Instagram, Snapchat, Google, Youtube, Twitter, Vimeo, LinkedIn, Pinterest, Tumbl etc.

Megszokhattuk már a hasonló cikkeket, annak idején a szoptatással kapcsolatos Facebook posztokról olvastam hasonlókat és emlékszem vissza is kellett vennie a legnagyobb közösségi oldalnak a politikájából és nem törölhette azonnal az ilyen és ehhez hasonló képeket. Rettenet bigottság van egyébként a Facebooknál és a tulajdonában lévő Instagramnál is. Biztosan láttatok már olyat, hogy még Messangeren sem lehet akármit küldeni, mert azt is cenzúrázza az algoritmus.

Az AVN-en olvasott cikk alapján, most egy újabb tisztogatás áldozatai lettek azok a pornós csajok, akik habár betartották az Instagram kurva szigorú szabályzatát (még mellbimbó sem lehetett régebben, most már talán ruhát átlátszva ez megengedett), mégis megkérdezés nélkül törölték az accountjukat.

A cikkben szereplő Ginger Banks-et pld. majd negyed millióan követik, és úgy látszik sikeres volt a felháborodás, mert most épp él az Insta fiókja. A BBC is felkapta az ügyet és megkereste a tulajdonos Instagramot és érdekességképp átnézte a legfrissebb “Felhasználói nyilatkozatot”, ami mindenkire érvényes, és ebben még azt sem javasolják, hogy a chat-ek során használjuk a mostanában szlengként a fiatalok körében népszerűvé vált Padlizsán és Barack Emojit, mert az szexuális utalást hordoz magában.

Én nagyon utálom ezt a fokú bigottságát Amerikának, és kész vagyok bárkivel vitatkozni erről, úgyis tudom mi lesz a fő érve, a gyerekek megvédése. Higgyétek el én rohadt szorosan és trendin követem a gyerekeim online életét és nem a szabályozással, és a törlésekkel kell határat szabni ennek, hanem egyszerű neveléssel otthon. Ha akarják úgyis megtalálják amit akarnak.

Egy külön cikk sorozatot akarok majd indítani a Pornó Ellenes mozgalomról, akár magyar vonatkozásban is van ilyen, de úton útfélen találkozni velük. Itt is felmerül a neve az Omid nick nevű faszkalapnak, aki Anti-porn trollként hackel meg accountokat, és osztja az észt szegény csajoknak, hogy a világ jobb lenne nélkülük, és hogy azonnal de tényleg hagyják abba amit csinálnak. Az nem gond, hogy a rajongókat mondjuk csak ezen a felületen érik el tömegesen és itt aztán igazán nem csinálnak (mert nem is csinálhatnak) semmi megbotránkoztatót.

Ehhez kapcsolódik  Amerika háborút készül indítani a pornó ellen

Bezzeg a Kardashian csajjal semmit sem csináltak, amikor ilyet posztolt, ebben sokkal több merészség van, mint egy bikinis segges fotóban.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Avatar

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…