in

Az Instagram 1300 pornós fiókját törölte

Berlin, Germany - May 21, 2016: New Instagram logo icon. Apple iPhone 6s screen with social media applications Facebook, Instagram, Snapchat, Google, Youtube, Twitter, Vimeo, LinkedIn, Pinterest, Tumbl etc.

Megszokhattuk már a hasonló cikkeket, annak idején a szoptatással kapcsolatos Facebook posztokról olvastam hasonlókat és emlékszem vissza is kellett vennie a legnagyobb közösségi oldalnak a politikájából és nem törölhette azonnal az ilyen és ehhez hasonló képeket. Rettenet bigottság van egyébként a Facebooknál és a tulajdonában lévő Instagramnál is. Biztosan láttatok már olyat, hogy még Messangeren sem lehet akármit küldeni, mert azt is cenzúrázza az algoritmus.

Az AVN-en olvasott cikk alapján, most egy újabb tisztogatás áldozatai lettek azok a pornós csajok, akik habár betartották az Instagram kurva szigorú szabályzatát (még mellbimbó sem lehetett régebben, most már talán ruhát átlátszva ez megengedett), mégis megkérdezés nélkül törölték az accountjukat.

A cikkben szereplő Ginger Banks-et pld. majd negyed millióan követik, és úgy látszik sikeres volt a felháborodás, mert most épp él az Insta fiókja. A BBC is felkapta az ügyet és megkereste a tulajdonos Instagramot és érdekességképp átnézte a legfrissebb “Felhasználói nyilatkozatot”, ami mindenkire érvényes, és ebben még azt sem javasolják, hogy a chat-ek során használjuk a mostanában szlengként a fiatalok körében népszerűvé vált Padlizsán és Barack Emojit, mert az szexuális utalást hordoz magában.

Én nagyon utálom ezt a fokú bigottságát Amerikának, és kész vagyok bárkivel vitatkozni erről, úgyis tudom mi lesz a fő érve, a gyerekek megvédése. Higgyétek el én rohadt szorosan és trendin követem a gyerekeim online életét és nem a szabályozással, és a törlésekkel kell határat szabni ennek, hanem egyszerű neveléssel otthon. Ha akarják úgyis megtalálják amit akarnak.

Egy külön cikk sorozatot akarok majd indítani a Pornó Ellenes mozgalomról, akár magyar vonatkozásban is van ilyen, de úton útfélen találkozni velük. Itt is felmerül a neve az Omid nick nevű faszkalapnak, aki Anti-porn trollként hackel meg accountokat, és osztja az észt szegény csajoknak, hogy a világ jobb lenne nélkülük, és hogy azonnal de tényleg hagyják abba amit csinálnak. Az nem gond, hogy a rajongókat mondjuk csak ezen a felületen érik el tömegesen és itt aztán igazán nem csinálnak (mert nem is csinálhatnak) semmi megbotránkoztatót.

Ehhez kapcsolódik  Pornhub modellek #1 - Mila Fox

Bezzeg a Kardashian csajjal semmit sem csináltak, amikor ilyet posztolt, ebben sokkal több merészség van, mint egy bikinis segges fotóban.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…