in , , ,

Bemutatom nektek a 19 éves Stefany Kylert azaz Nata Paradise-t az oroszoktól.

Igazság szerinte nem is igazán figyeltem fel a csajra a Legalporno-n, annyi jó orosz pina forog ott közkézen és farkakon, hogy nem is emlékszem rá. Kicsit itt bemelegített és most a nagy amerikai TushyRaw oldalon tornáztatta meg az isteni kis fenéklyukát.

Először nézzük meg, hogy hogyan melegítette be a picsáját ahhoz, hogy tízszer ennyi pénzért elvállalja az amerikai stúdió anál jelenetét. A pandémia hozta be az orosz stúdiót a Legalhoz és minden jelenetük igazi és valóságos, nem is beszélve arról, hogy milyen baszottul jó csajokat kúrnak szarrá benne. Ilyen volt a kis drága is még tavaly, akit itt éppen Dp-be raknak. Nem igazán élvezi szét az agyvelejét közben, de hát kit érdekel, amikor éppen ilyen Gape-eket láthatunk egy 19 éves puncitól ?

Lehet, hogy kicsit talán túl erélyesen szólt a csajra a rendező, hogy mindenképpen tartsa azt a szemkontaktot a kamerával, mert még szopás közben is ezt teszi. Azért kicsit néha élvezhetné is a kúrást. A feneke az viszont szép nagy lesz a végére, a rózsaszín minden színében pompázik az isteni szép gape-je.

A beavatása sem volt sokkal szenvedélyesebb a fehér kopott Nike magas szárújában. Mondjuk amikor felguggolt a polcra eléggé jó látvány volt.

És akkor jött a névváltoztatás, ami sok csajnál meglepő módon együtt jár a minőség változással, legtöbbször a minőség-emelkedéssel. Nézzük meg mit műveltek a csajjal a TushyRaw-nál!

Eleinte azt hittem, hogy már megint Budapesten promózták fel a jelenetet és az eleje itt forgatódott a Halászbástyán, mint ennek a Tuhyraw jelenetnek, de úgy látom maradunk Máltán és a környékén. A TushyRaw jelenetekben a megvilágítás valami atomjó, pontosan csak az látszik, aminek látszania kell és nem úgy mint a Deeper jeleneteknél, ahol az a művésziség hogy a pofámba világítanak egy baszott nagy katonai reflektorral hátulról.

Ehhez kapcsolódik  Swallowed: Gabi Carter

Szóval, ha bejön nekünk a kiscsaj és látni akarjuk a testrészeit, akkor itt betekintést nyerhetünk eléggé mélyrehatóan. Egy jó vastag faszt is kap a picsájába mindehhez és Tushy minőséghez képest annyi szép gape látványt kapnak a hozzám hasonló fan-ok, hogy csak győzzük számolni. A csaj is élvez, vagy megjátssza, hogy azt teszi, szóval az a furcsa helyzet áll elő, hogy jobb ez a jelenet, mint a legalosak voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…