in , ,

Kiráz a hidegKiráz a hideg Nem rossz ...Nem rossz ...

Blacked – Gabi Carter és Skylar Vox

Megint egy Gabi jelenet, amit azért annyira nem bánunk, de kicsit remegő kézzel kezdem el írni a posztot, mert Blacked.com a cucc, és ott azért szoktak lenni gagyi részek. A partnere a kedvenc mellű pornósunknak az a Skylar Vox, aki szőkén sokkal bénább mint barnán és nemrég írtam róla az egyik Hookup Hotshot jelenet kapcsán. Gabi ugye év elejétől már barna lett, és tolt nemrég egy atomjó anál jelenetet, de egyébként is igen aktív, ez ez év az övé lesz szerintem minden szempontból.

A sztori szerint iszogatnak és kosaraznak egy palánkra a csajok és a benga négerek. A ziccert többszörösen is kihagyják, mert egyrészt nem tudnak a kosárba dobni, másrészt meg nem dobják le a pólót és ugrálnak közben. Azt szívesebben megnéztem volna. A fekák megunják a dolog és beviszik őket a 6000 m2-es nyitott nappaliba.Itt lekerülnek a pólók, de az operatőr olyan zoommal dolgozik, hogy a fülszőrt is látom a faszik fülében, a csajokból meg kb. semmit.

Természetesen szopniuk kell, majd mellel is megbasszák a farkakat. Mindkét csaj meg van áldva rendesen cicikkel, de Gabi azért viszi a prímet. Majd bele csüccsennek a faszokba, szerencsére meztelenül legalább. A szőke csaj partnere legalább hátulról „kúrja”, de Gabié csak ül tohonyán és csinálja a szokásos „nagy farkam van és kész” stílust. Aztán mikor végre ő is aktivizálódik imádkozhatunk, hogy ki ne csusszanjon Gabi puncijából a félmerev dákó, mert ha úgy odaszúr egyet neki, abból sérülések lesznek. Nézzétek meg, kiveszi és plaaatyyy lebiggyen.

Próbálkozik a mi csodamellű csajunk vért juttatni a farokba, de hiába. Skylar-ék is csinálják, de elég uncsi az is, azt kell mondjam ennél még a Hookup-os baszása is sokkal jobb volt. Gabinak visszateszi a párja és be is következik amitől féltünk: kiugrál a bré. Ha ilyen csajjal, csajokkal pornót nézek, akkor nem izgulni akarok, nem thriller ez, hanem egy kurva pornó jelenet !

Ehhez kapcsolódik  Három bukkake imádó csajszi habzsolja a gecit.

Majd végre párt cserélnek és Gabi alulról baszatja magát, ez így 10 perccel a jelenet vége előtt már jár nekünk végre! Itt jó a látvány rezeg a csöcse, pulzál a pinája is. Hátulról is megdugja még a két méteres. Majd egymással szembe térdelnek és kapnak egy mikro adag gecit egyenként.

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…