in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Blackedraw – Brandi Love és Cory Chase

A Blacked.com “nyers” aloldala a BlackedRaw, ahol természetesen megjátszva és vágásokkal, de Gonzó stílusban forgatnak le egy jelenetet. A sztori szinte mindíg ugyanaz, fehér csajok fekete faszikat keresnek, randiznak velük és egy hotelszobában, fura világítással megkúrják a csajokat. Amik érdekessé teszik az oldalt, azok a saját felvételek, amiket Iphone-al készítenek sokszor maguk a csajok is, és ezt is belevágják a jelenetbe.

Általában azért követni szoktam a jeleneteiket és itt az új blogon is megnézzük majd időről – időre mik a legújabbak. Jön is a két csaj, akiket most fullos milfek alakítanak, a 38 éves Cory Chase és a 46 éves Brandi Love azok. A srácok fent várják őket egy penthouse-ban és már iszogatnak, amiből persze adnak a csajoknak is. Négy benga néger a felállás, de a két csaj sem nyüzüge, Brandi kifejezetten ki van gyúrva, sok fitness jelenetben szokott szerepelni.

10 perc sem kell máris felállnak a szerepek és doggyban kúrják őket. A világítás szinte minden ilyen jelenetben ugyanaz, ami elég fura. Szinte totál sötét van a szobában, de fényderítőkkel elég erősen meg vannak világítva a szereplők és így olyan hatást érnek el, hogy csak ők vannak a középpontban, a háttér sötét marad. Mivel csak egy kamerával dolgoznak és még arra is figyelni kell szerencsétlennek, hogy ne tükröződjön a feje a körbevevő full üvegfalon elég nehéz a dolga a kamerásnak. Kapkod is eleget hirtelen mozdulatokkal. Műcsöcsösek a csajok, de Brandinél nincs ezzel gond, vállalja magát úgy, amilyen.

Elég sok síkosítót használnak egyébként, ami meglepő, lehet már klimaxoltak a lányok és nem nedvesednek 🙂 Megy az akció rendesen, két faszi jut egy csajra amit cserélgetnek is. Oda kell figyelni egy ilyen vágás nélküli jelenetben, hogy ki hova álljon, de a faszik már nem először csinálják ezt és nem fognak összeveszni, mint a Nimfomániás ikonikus jelenetében. Akik nem vágynak az análra, és elfogadják a jelenetet anélkül is, annak ez be fog jönni én kicsit hiányoltam, hogy Brandi picsáját is megbasszák. Egyébként a csajok jól odateszik magukat 45 percen át folyamatosan baszva vannak megállás nélkül. Brandi le is amortizálja szépen magát izzad és lemegy a sminkje. Rendes iparos munka, a geciket is kifacsarják a srácokból, akiknek most kivételesen nincs panaszom a farkukra, amennyit lehet hozni azt kihozták a jelenetből.

Ehhez kapcsolódik  Blackedraw - Skye Blue

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…