in , ,

Blackedraw – Skye Blue

Milyen menő már olyan pornós nevet választani, hogy Skye Blue ? Amióta rövid szőke lett a haja követem a csaj munkásságát. Egy Blackedraw jelenetet mutatok tőle, ahol a fekák szokás szerint szarok lesznek, de a csaj kibaszott jó, miatta megéri megnézni, de azért a szokásos bosszankodás sem maradhat el a bengák miatt.

A teljes jelenet nézhető itt.

Blackedraw – tudjátok, amikor a csajok nagydarab fekákkal randiznak és sokszor a saját iphone-jukkal is felveszik a dolgot, ezt pedig bevágják a jelenetbe. Érdekes egy sorozat volt régebben, mára szerintem kicsit kezd kifulladni.

Nem sokat szarakodunk a sztorival, egy limuzinban érkezik a csajszi, majd várják a pornós villában a fekák gettószerkóban, természetesen félmeztelenül, borospohárral a kezükben. Skye kis piros ruhában érkezik persze bugyi nélkül. Természetesen a szopásra kell rágyúrni, mert az a leglátványosabb, még akkor is, amikor szegény csajszinak kell a kezével tartania a farkakat, mert különben lefelé plöttyednének. Szerencsére meztelenre vetkőztetik, és hátulról berakja neki az egyik.

Dugják egy kicsit hátulról, de a vágásoknál látszik,h hogy kell a síkosító, mert egyik pillanatban még száraz a punci, a másikban meg olajtól csillog. Dugás közben a másik farok mindíg és minden körülmények között a szájában van, szóval nem sok ideje van élvezni. Van egy picike állva baszásos rész, az eléggé látványos, főleg, hogy egymásnak adják át a csajt és a lába nem érinti a földet. Ezt kellene szinte végig két ekkora izmos faszival csinálnia.

Az ágyon basszák még egy jó ideig, de komolyan mondom összerándul a gyomrom az izgalomtól, azoktól a görbe farkaktól, folyton koncentrálnia kell a tagnak, hogy épp ne csusszanjon ki. A legvégére marad a lovaglás, ami végre látványos, köszönhetően a csaj isteni szép csöcseinek. Kap egy adag gecit a pinájába és egy jut a nyelvére is.

Ehhez kapcsolódik  Blacked jelenetek 2019. nyár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…