in

Boldog nőnapot mind a két női látogatónknak :)

Nna jó. Lehet, hogy többen vannak és remélem nem haragszanak meg, hogy egy puncis galériával tisztelgek a nemzetközi nőnap alkalmából. Ebben a hiper érzékeny világban biztosan kirúgnának, vagy minimum legyaláznának kommentekben, hogy miért csak erre a dologra sarkítom ki a nők szépségét. Én aztán igazán 100%-ban a rajongójuk vagyok és a legcsodálatosabb dolognak tartom azt, hogy léteznek, de mivel ez egy pornó blog ezért olyan tartalmat kell adnom, ami ide illik.

Biztosan totálisan szexista szöveg, de a nők csodálatosak, akkor már csak egy csodálatosabb dolog van tőlük, ez pedig a puncijuk. Lehet itt anál képeket felrakni, csöcsös galériákat készíteni, lábfétis oldal elkészítésével elbaszni heteket (emiatt akadoznak a frissítések itt is), de akkor is a legcsodásabb dolog az a punci. Szerintem ezzel minden férfitársam egyetért és még a lányok is (remélem), aki otthon van a szexben és ismeri magát, annak rengeteg örömet okozott már ez a szerv, szóval olyan Pornoloveresen éljen minden punci a világban a Nemzetközi Nőnapon 🙂

Az is biztos, hogy én ma este valami brutálisan hosszú lassú és elnyújtott puncinyalást fogok adni a kedvesemnek és ajánlom mindenkinek ezt, ezzel nem lehet melléfogni ajándékként.

Ehhez kapcsolódik  Kiábrándító BTS jelenetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…