in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Breaking news: Gabbie Carter barna lett

Új év új kinézet, én nagyon sajnálom a szőkeségét, nálam pont illett a bamba nagy bociszemeihez az, hogy szőke. Manapság már nem lehet megítélni, hogy ez maradandó-e a csajoknál, vagy csak valami kimosható festék, vagy paróka, de nekem nagyon igazinak tűnik.

A Realitykings-nél forgott az idei első jelenete és szerencsére egyéb klassz tulajdonságai megmaradtak olyannak, amilyennek szeretjük.

A jelenet megnézése közben juttott eszembe miért is hagyom ki sokat a Realitykings jeleneteket. Epilepsziára hajlamosak az első részt ne is nézzék meg, mert olyan szinten mennek benne a vágások, hogy van amikor egy másodpercig sem látjuk a csajt, és cut. Elhiszem, hogy dinamikussá akarják tenni a fotózás bemutatását, de legalább adnának 5 másodpercet, hogy felfoghassam mi történik, de ennyi idő alatt öt, vagy hat képet kéne feldolgoznia az agyamnak, és inkább ki is hagyom ezt a részt, a fotókat, úgyis meg tudom nézni nagy felbontásban és ott legalább nem egy másodpercig.

Ramon Nomar a partnere, akinek most vettem észre, hogy a második neve az első visszafelé ! Kicsit ujjazza és nyalja Gabit, majd hátulról megdöngeti. A hálós ruha és a láncok is rajta maradnak, gondolom nem véletlenül, ami engem zavar, hát naná, hogy a nagytalpú csizmabakancs akármi. Mi a fasznak ? Egy idő után aztán észreveszik, hogy kurvára kényelmetlen felemelni a lábát, ha rajta van plusz 5 kiló. Lekerül a hálós ruha is, és előbukkannak a tökéletesség mellei.

Bassza így még alulról, majd oldalról egy darabig, de mindvégig megmaradunk a közepességnél kicsit jobb állapotban. A láncok csörögnek és közte szegény mellek kellemetlenül érzik magukat. A természetesség híve vagyok és nagyon nehezen fogadom el a szexi fehérnemű kiegészítőket. Ha kúrnak, akkor legyenek meztelenek és kész. Egy közepes geci adag a jutalma a barnává vált Gabinak a végén.

Ehhez kapcsolódik  Venera Maxima elintézve

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…