in , , , ,

Breaking news: Tiffany Tatum anál a Balatonban !!!

Szinte minden jeleneténél ott vagyunk a jelenlegi legjobb magyar pornós csajnak Tiffany Tatumnak. Ultra jó hír, hogy a napokban a legfrisebb Tushy videó, egy Ildikó főszereplésével fémjelzett cucc és mint tudjuk, a Tushy csakis anál cuccokkal foglalkozik, szóval végre, végre és VÉGRE !!!

Nem tudom mennyire játszott be a képbe (remélem, hogy semennyire) a 365 nap című förmedvény a jelenet kitalálásakor, ugyanis abban is egy jachton “játszódik” az egyik akció, de persze itt azért rendes szex történik, nem csak bohóckodás és imitálás. A drágánk partnere a kopasz görbe farkú faszi lesz, akit nem nagyon komázok, de legalább vastag a farka. Kb ennyi jót tudok elmondani róla, nekem eléggé unszimpi a tag.

Minimum, hogy 1080p-ben nézzétek. Innen letölthető.

A Tushy nem szarral gurigázik, ha luxusról van szó, szóval láthatunk egy bevezető jelenetet egy sárga Ferrariban, illetve mellette, ahol Tiffany leszopja a fasziját. Többször is visszanéztem az intrót és a szopós részt és arra a megállapításra jutottam, hogy ezt a jelenetet itt forgatták Magyarországon mégpedig a jachtos részt a Balatonban.

A pózolásnál és a blowjobnál is a háttérben a badacsonyi tanúhegy van, ami azért eléggé jellegzetes formájú. Tavaly pont bringáztam erre szóval örülhetünk a dolognak, és sajnálhatjuk, hogy ha épp a Balcsinál nyaraltunk nem futottunk össze Ildivel. Cáfoljatok meg, ha nincs igazam !

A szopás egyébként szokás szerint atomjó, viszont a műgeciért kár, ennyit nem élvez egy faszi, vagy ha igen, akkor azt premier plánban mutatja a kamera. Vágás és máris a mini jachton vagyunk, ahol nekikezdenek az akciónak. Kicsit megy pinába, aztán kihasználják Pitbull görbe farkát, ami pont odagörbül Tiffany fenéklyukához és becsusszan neki oda is. Közben egy másik hajóról is veszik őket, ami kurva jól néz ki, ahogy ott basszák ezt a kibaszott jó nőt és éppen seggbe ! Inkább az alulról való baszás a látványos, amikor Tiffany lábai és picike édes kis selymes talpa az ég felé (és a kamera felé) néznek. Kicsit bassza még misszionárius pózban is, de így nem nagyon bírja, amit megértek.

Ehhez kapcsolódik  Gabbie Carter a Jules Jordannél

Aztán doggy-ra váltanak, ahol már a napszemüveg is lekerül a faszi szeméről és benyal Ildi kis kitágul fenéklyukába. Így is begyömöszöli neki. Isteni látni a jó hosszú szőrt a drága puncija felett ahogy a balatoni napfény átvilágít rajta és borzolja a szellő. Szépséges gape-eket is láthatunk egy pillanatra, naná, hogy olyan minden ott is mint ahogyan annak lennie kell, még szebb is, mint amit etalonként a gape-ről elképzelünk. Bassza egy kicsit így aztán seggből szájba bekapja a faszt a csaj és kiveri neki. Tökéletes nő tökéletes baszása ismét, Ildiben még nem csalódtam …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…