in

Bridgette B és azok az elbaszott mellek

Kicsit kutattam a témában, és a következő dolgokat találtam a drága barcelonai művésznőről mell témában: Két műtéte volt, az egyik 2009-ben, amikor is implantátumot kapott és növekedett C-s méretről DDD méretűre a csöcs. Én már ezzel is meg lettem volna maximálisan elégedve, de hát ő úgy gondolta, hogy mega melleket szeretne. A meglepő az, hogy sokan gondolják eredetinek a cickóit, de nem voltak azok. Nagyon nem, mert ez egy jelentős nagyobbítás volt:

Ilyen volt előtte:

És ilyen lett utána:

Talán a mellbimbó lehetett a megtévesztő, vagy az, hogy nem álltak középen a cickók, hanem kicsit plöttyedtek voltak. Mindegy igazán, az a lényeg, hogy az egyik legnagyobb csöcsű latin pornós volt Brigi Spanyolországból. A legújabb (2019. szeptember) műtétjével nem új implantátum került be, hanem csak a lógósnak tartott melleit emeltette meg a csaj. Hát, igazatok van, tényleg nem sikerültek szépre és esztétikusra sem. Pont olyan lett mint általában a szilikonos csöcsök, csak ez az elbaszottabb változat, nem a klasszra sikerült. A bimbók a legfurábbak nekem, ugyanis nem középen, és még csak nem is lentebb vannak, hanem nagyon furcsán a középponttól felfelé … Itt megnézhetitek mozgásban is őket.

Ha most láttok jelenetet tőle, akkor jó eséllyel már ezekkel az új csöcsökkel tolja. Ízlések és pofonok, lehet hogy valakinek meg pont ezt tetszik. Nekem a legjobban egyébként a legelső képen tetszik.

Ehhez kapcsolódik  Napikép: Ildi fenekébe bele

6 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…