in

Imádom!Imádom! KakiKaki Kiráz a hidegKiráz a hideg Nem rossz ...Nem rossz ...

Cicciolina a saját csöcsös képével emlékezett meg 9/11-ről

A drága hazánk lánya, és egyben leghírhedtebb pornósa Staller Ilona (69 éves), eléggé ijesztő Instagramot tol magáról. Idén már húsz éve, hogy megtámadták Amerikát és ezzel kapcsolatban fasza kis dokumentumfilmeket nézegettem a napokban. Van egy az Apple Tv-n, amiben Bush-al is interjúztak és van egy Netflixes sorozat is, ami 5 részes, ha van időtök nézzétek meg, még most nézve is brutál a dolog.

Nna de sok sztárhoz hasonlóan, még ezt is ki lehet használni a saját népszerűségének a növelésére, vagy csak éppen a saját lelki ismeretük megnyugtatására. Ezt tette a mi Ilonánk is ezzel a remek fotóval, amin bizony még műkönny is csordogál a szeméből.

A néni eléggé bátran nyúl a filterekhez a posztjaiban, nem is tudom ilyet hogy a faszba lehet csinálni, szerintem mindent bekapcsolt, amit csak be lehet :

A szőkeség egyébként 1984-től 1992-ig volt aktív pornóilag és mindenkivel forgatott aki akkoriban nagy névnek számított. (Rocco, Peter North, egy ló, Ron Jeremy stb…) Érdekesség még, hogy egy időben még az olasz parlamentben is ülhetett, mint képviselő. Mennyire feldobná a mostani magyar parlamentet is egy volt pornós bekerülése … Mondjuk Vad Kati ?

Egyébként a lovas sztori annyiban kamu, hogy ő nem volt aktív szereplője a ló leszopásának, de ott volt a jelenetben.

Ehhez kapcsolódik  Vicky Love Fake Agent videója, ahol magyarul beszél.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…