in , ,

Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom!

Deeper – Riley Reid, Vicky Chase és Gabbie Carter

Tavaly nyáron még nem nagyon követtem a Deeper jeleneteket, csak mióta Maitland Ward felhívta rá a figyelmemet. Most az egyik AVN díj kapcsán találtam erre a gyöngyszemre, és megér annyit a szereplők miatt is, hogy megnézzük tüzetesebben is. Egyébként a Deeper idén még csak fasza jeleneteket hozott ki kurva jó csajokkal (Gianna Dior, Eliza Ibarra, Gabbie Carter újra … szóval lesz mit nézni tőlük)

Mindegyik Deeper jelenet fel van fűzve egy sztorira, és általában a szokásos négy jelenet alkot egy filmet, amit ki lehet adni DVDn, vagy streamingben eladni. Itt egy régebbi történet fonalába csöppenünk bele, egy baráti társaság jön össze és üvegezni kezdenek, minta régi időkben. Mondjuk itt akire forog az üveg, annak le kell szopnia a másikat mondjuk 5 perc alatt és hasonló feladatok várnak rájuk, nem az, hogy adj puszit Anita arcára, mint az én fiatalkoromban.

A főszereplő Small hands, a kivarrott srác és persze Riley, aki ahol szerepel elviszi a showt. Elég gyorsan át is vált a dolog orgiába, ahol Riley bekötött szemmel szopja a faszokat. A göndör hajú gyerek is szerepel, aki nálam nagyon kiesett a prixisből, mióta megöklözték a seggét (!!!) és azt mondta egy interjúban, hogy ez teljesen normális é rendben van. Felváltva és cserélgetve basszák a srácok a csajokat, egyedül Vicky engedi a DPt magának, a többiek 1/1-eznek.

Szerencsére láthatjuk Gabi csöcseit is ringani baszás közben és mellette Riley lovagol egy másik faszban. Nem is akarhatok ennél többet. Szegény Vicky eléggé eltűnik a háttérben, de hát kell neki ilyen topligás csajokkal szerepelnie – szegény. A végén a geciket is istenien fogadják. Riley letérdel és sorban odajárnak hozzá. Gabi meg közben ujjazza a pinácskáját. Jó rendes adagok jutnak neki, ő meg úgy fogadja, olyan mosollyal, ami senki másnak nincs a világon.

Ehhez kapcsolódik  Top eladások 2019. december

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…