in

Egy elég korrekt cikk a pornóról a 444.hu-n

A pornón keresztül mászik az ágyunkba a piac, címmel készült egy interjú az oldalon, ahol két szociológussal beszélgetnek. A csaj és a srác készítettek egy tanulmányt, amit ne olvassatok el, mert csak a szakma bélieknek lehet érdekes; én belekezdtem, de az olyan mondatoknál, mint a “… szexualitás az általános, de különösen emberi, társadalmi kommunikációra és jelentésadásra való szükséglet része, illetve e szükséglet ki-elégítésére való képességnek, mely különböző történelmi formákban másokkal való együtt-működésben biztosítja e szükséglet kielégítését.” feladtam, mert az egyetemi jegyzetekre emlékeztetett és azt nem akarom újraélni.

Összefoglalom az érdekesebb dolgokat inkább.

A cikk azt taglalja, hogy kis hazánk volt-e valaha Pornó nagyhatalom, vagy csak ez egy mítosz. Mi rajongók ezer éve tudjuk azt, amit itt leírnak, mégpedig, hogy itt nálunk csak forgattak és akik igazán meggazdagodtak ebből, azok inkább itt Európában nyugatabbra keresendők, vagy sok esetben a tengeren túl. Profin és simán lehetett viszont itt forgatni nálunk, mert profi volt az infrastruktúra erre, minden be volt járatva.

Én ezt az egészet sírom vissza és károgok amiatt, hogy egészen egyszerűen átvették tőlünk a gyeplőt a csehek. Pedig nem hiszem, hogy ott olcsóbban meg lehetne úszni egy forgatást, sőt, az Euró miatt drágább lehet minden. És mégis elég csak a Legalporno-ra, vagy a CzechAv oldalra gondolnunk. Mondjatok már nekem a DDFprod-on kívül egy jól működő magyar oldalt, ami fel is vállalja a magyarságát – hát kurvára nincs egy sem !

Érdekes rész még az, hogy interjúk alapján megállapítják, hogy a csajok azért kezdtek bele a pornózásba, mert azt ígérték nekik, hogy soha senki nem fogja itthon látni a filmjeit. Ez amúgy mind a mai napig működik, elég csak a WoodmanCasting oldalra gondolni, ami egy halandó netező számára máig elérhetetlen itthonról, de a videómegosztóknak “hála” egy kis keresgéléssel azért meg lehet találni a szomszéd lépcsőházból a csajt rajta, amint éppen három szőrös francia teszi meg DPbe. Érdekes látni a dupla anál, seggből szájba kifejezéseket egy hírportálon, de ők legalább leírják, és nem démonizálják a pornót, mint más ál-keresztény oldalak.

Ehhez kapcsolódik  A mianmari pagodák között szexeltek

Kitérnek még a LiveJasmin-re, amint mint tudjuk a magyar Gattyán György tulajdona, aki az oldal által lett e leggazdagabb magyar. A Docler már 250 milliárdot ér, ami a Pornhub mögött álló MindGeek másfél év alatt lenyom. Nem tudom, a LiveJasmine-on hány magyar csaj lehet, de szerintem elenyésző a számuk, szóval ők tényleg csak a technikát adják hozzá, a lehetőség pedig mindenki előtt adott, hogy milliomossá váljon webkamerázással.

Szóval érdekes a cikk és sok igazságot olvashatunk benne, szerintem ha van 10 percetek olvassátok el ti is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…