in , , ,

Imádom!Imádom!

Egy kolumbiai, egy spanyol és egy cseh csaj gecit nyelnek. Melania Dark, Ohana Petite, Silvia Dellai Premiumbukkake új jelenetek (BTS videókkal)

Sokáig az egyik kedvenc oldalam volt a legjobb bukkake oldal (a megboldogult GGG után persze). Annyira, hogy még elő is fizettem rá, ami nálam azért nem egy gyakori dolog, ha nem lábfétis oldalról van szó. Eléggé csalódást okozott már akkor a trükközésük a normal-silver-gold-platina előfizetési rendszerrel, ugyanis kb. ha mindent látni akartam volna, akkor majd’ 30.000 ft-omba került volna havonta a cucc. Írtam is róla egy posztot, hogy ne fizessetek elő rá.

Azért itt-ott mind a mai napig megnézem a jobb jeleneteket, mert sehol máshol a világon nem látni olyan csajokat, akik 110 adag spermát nyelnek le 20 perc alatt. Itt van most három új (vagy éppen visszatérő) csaj, akik újra spermában fognak fürdeni.

A jeleneteket letölthető és megnézhető formátumban is megadom majd a cikk végén kommentben.

Melania Dark

A 33 éves kolumbiai csajszi szerepelt már a Legalporno-n is, de nem is tudom mi a keményebb kiképzés neki, amit ott, vagy amit itt kap most? A jelenetek elején szokott lenni egy interjú rész, amiben beszélgetnek a csajokkal, aztán egyszer csak le kell térdelniük a beszélgetés közepén és a szájukba vernek minimum egy faszból való gecit. Ezt én nagyon bírom, főleg, hogy sokszor utcai ruhában vannak, mint most Melania is.

Ez az interjú egy fajta casting is, ahol így tesztelik őket; szerintem két adag geci lenyelésével sikerült a válogatás a drágának. Aztán egyből úgy gecis kosztümben bevezetik a terembe, ahol jönnek a többiek vagy ötvenen. Simán lenyel 45 adag gecit, úgy látszik egy grimasz nélkül megy ez neki, aztán jön a számomra érdekes rész, az arcra engedés. Kap még 15 adagot így is a cuki arcocskájára.

De a csajszi lazaságát leginkább az mutatja, amikor a BTS jelenet végén a sminkét lemosva a hátizsákjával indulna hazafelé, még szólnak neki, hogy édes van itt még három adag gecit amit le kéne nyelned, és simán cukin letérdel és a szájába verik a faszukat a srácok, ő meg nevetve fogadja.

Nézzétek videóban:

Ohana Petite

A kis Ohana igazi sperma imádó lány, már harmadjára forgat a Premiumbukkake oldalnak. Vele is egy cuki interjú során ismerkedhetünk meg, amiben két adag geci megy a szájába.

Ehhez kapcsolódik  Újabb magyar pornósra lehetünk büszkék

58 adag geciből 42-t nyel le a drága és baromi rutinosan csinálja, semmi gond nélkül ömlenek a szájába a gecifröccsök, ő meg hagyja megtelni, majd simán lenyeli. A végén ő is kap arcra engedést is. Az első részben szerintem ti is a szőrös orrlyukát nézitek majd szegénynek, ez a HD kamerák hátránya …

A BTS jelenetben őt sem engedik el útravaló nélkül 🙂

Silvia Dellai

A két latin csaj után itt egy igazi európai, a Dellai ikrek perverzebbik és ribancabbik fele, a tetovált Szilvia. Csodálkozom is, hogy még nem szerepelt az oldalon a csaj. Ő már a stúióban kapja meg a kezdő adagokat és aztán mehet a party !

Jönnek is sorban a hetek óta geci gyűjtő begerjedt tagok. Silvia próbálja kerülni a szemkontaktust, de néha néha odanéz a spanyol faszikra, akik között aztán van mindenféle. Tudom, hogy sokan nem értetek egyet velem, de én mind máig ezt tartom a legbrutálisabb pornós dolognak, ugyanis itt aztán tényleg mindenféle fajta ember megfordul. Kb. olyan lehet, mint ha nekünk férfiaknak be kéne nyalnunk 70 nőnek, akik be lennének terpesztve és lenne köztük mindenféle. De talán még ez sem jó példa, mert lenyelni egy idegen gecijét még ennél is durvább dolog lehet …

22 adagot nyel le a drága, aztán jönnek a többiek, akik a csinos arcocskájára akarják engedni. Verik azok mindenhová így a jelenet végére 50 adag geci kerül a Dellai csaj szájába, és egyben a gyomrába is. Elképesztően izgató !!!

A zuhanyzás után még őt sem engedik ám el és kap még két adagot útravalónak. Nagyon csinos és szép smink nélkül is, de hát ezt gondolhattuk eddig is. Azt viszont nem, hogy a bal hátsó hatos meg hetes fogakat be kéne tömni drága Szilvia, de hát te is félsz a fogorvostól mint én.

Itt sem maradhat el a videó:

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…