in , , ,

KakiKaki Kiráz a hidegKiráz a hideg Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Egymás seggéből szopják a faszt, de a csók az tabu! A Zee ikrek Csehországból.

A 20 éves cseh csajokat nem nagyon lehet összehasonlítani a másik híres ikrekkel, a Dellai nővérekkel, akiknél nem nagyon van már tabu. Lady és Sandra Zee közösen kezdték az ipart, aztán az egyik csajszi jelentősen lemaradt, de így volt ez a Dellai csajoknál, is, aztán Eveline már lassan behozza a hátrányát. Az ikrek most egy új közös Legalporno jelenetben szerepelnek együtt ezt nézzük most meg.

Itt nézhető a jelenet teljesben.

Persze, hogy azok a jeleneteik ütnek a legnagyobbat és érik el a legtöbb letöltést, amiben a tesók egyszerre ott vannak. Van egy jó pár ilyen, de a fekete hajú csajszi (Lady) sokkal többet vállalt már egyedül is. Csak a tesó/iker faktor miatt érdekes a jelenetük, egyébként egy tök átlagos anál lenne. Egy kis bemelegítés következik, a műhajas csak egyébként a többet tapasztalt Lady, a másik a félősebb.

Egy strapont csatol fel a szájára, aztán szépen megbaszatja magát vele. Épp nemrégen írtam, hogy a strapon-okat nem bírom, de ez meg kell hagyni, hogy izgató rész. Aztán kinyitja az ajtót és bejönnek a begerjedt álló faszú haverok. Egy kis pisizés után máris baszni kezdik a csajokat, ami elég átlagosra sikeredik és meg sem nézném tovább, ha nem egy ikres jelenet lenne. Sandra az élvezés legapróbb jeleit sem mutatja magán, hiába basszák egyszerre a pináját és a picsáját is.

Aztán jön egy jó rész, amikor két faszi odapucsít a csajok feje fölé és hát khhm … meg kell hagyni hogy állat, ahogy ott szenvednek, miközben a tesójuk fogja a faszt amiből jön a cucc és irányítja a tesója szájába. Majd egy újabb nehezen mozgós DP következik. Nem is értem, hogy ezek a profi faszik hogy tudnak ilyen bénák is lenni, mondjuk azért nem lehet hátrány, ha a csaj feneke mondjuk kitágul és nem olyan mint a jelenet elején … A legjobb rész a seggből-szájba, a fekete hajú csaj terhére, amit azért mindenki kipróbál.

Ehhez kapcsolódik  Így kell nézni, mikor basszák a csajodat

A végén miután megittak egy csomó pisit, jön a geci engedős rész, ami lehetne olyan izgató is, hogy elfeledtesse az elejét, de nem. Egyetlen egy nyomorult csókot sem sikerül összehozni, pedig egy jó alapos nyelves a sok gecivel ikrek között azért megérné a letöltést. Pedig tudtak ők smárolni ha akarnak.

Nem egy nagy szám jelenet ez, de van benne valami izgató és a következő jelenetüket is meg fogom nézni.

What do you think?

-2 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…