in , , ,

Eliza Ibarra gape on Evilangel

Ha van faszi, akit tiszta szívemből gyűlölök a pornóban, és a tengeren túlon az Mark Wood. Az ok elég egyszerű és személyes, hasonlít egy ismerősömre, aki iránt hasonlóan érzek, nem hogy hasonlít, inkább a tökéletes mása. Csak az ismerősömnek nincs farka, illetve ha van is neki az olyan kicsike, hogy nem lehet látni. Ha van csaj, akit tiszta szívemből imádok a pornóban és a tengeren túlon, az Eliza Ibarra, és ugye már kitaláltátok, hogy összehozta őket a sors és a pénz; együtt forgattak egy elég jó anál jelenetet.

Pedig Mark szerintem hozzám hasonlóan lábimádó, volt neki egy fasza kis foot fetish sorozata is még régebben és amikor a feleségével Francival csináltak gyalázós jeleneteket az is király volt. Általában a saját otthonukban forgatnak, szerintem így van ez most is. Mostanában análozik Mark is, felült a trend vonatra. Nekem most ő a legjobb, és tudom, hogy ezzel az agyatokra is fogok menni 🙂

Szóval itt van ez a bombázó, aki pózol nekünk egy picit, majd megérkezik Mark-hoz. Picit bevezet minket a bájaiba egy Hitachi segítségével, majd megérkezik a faszi is. Inkább nem mondok semmit, de azok a piros foltok az arcán azért … lehet gombás fertőzés, vagy csak a whiskey-zés öröme esténként látszik rajta. Picit kúrnak punciba, majd Eliza ledobja a magas sarkút és az isteni csodás talpacskáival várja Mark faszát a picsájába.

Azért nem szeretik sokan Ibarra kisasszonyt, mert megjátszós a jelenetekben. Itt most én is észrevettem nála, hogy azért nem feltétlenül okoz olyan hatalmas extázist az a girbe-gurba farok neki. Mondjuk attól, hogy “gape” a jelenet címe, nem sok ilyet láthatunk benne sajna, de legalább a faszi nem bírja ki és bekapja azokat a tökély-lábujjakat. Szopja kicsit neki, míg ő a puncijával játszik. Élvezni azt nem hiszem hogy élvez, még a jelenet elején bevezetett Hitachit is meghívják, de nem segít neki. A maki faszi persze kúrja, de sajna már elmúlt a kétezres évek, amikor egy ilyen farokkal lehetett hódítani, most már ezek mennek, amik kétszer akkorák mint Marky-boy pisilője.

Ehhez kapcsolódik  Mi újság Eliza Ibarra?

Elmehetnél már nyugdjíba haver !

Összegzés:
Remélem Gabi és Eliza is sokat fognak análozni idén és nem ezzel a makifejú faszival többet.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
75
Minőség
60
Geci
60
A ti értékelésetek1 Vote
89
74

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…