in , , ,

Eliza Ibarra – Tushyraw

Számomra ez egyik, ha nem a legszebb amerikai pornós csaj Eliza Ibarra. Most éppen análoztatta magát a drága, nézzük meg milyen lett a legfrissebb jelenete a Tushyraw-nál.

Ez az a nő, akinek a fenéklyukát fogjuk látni széjjel tágulva:

A Tushyraw – tudjátok biztosan – az az oldal, ahol vágatlanul elvileg láthatunk análozós akciókat. A csaj szedeti fel magát az általában nagy farkú fickóval és egy hotelszobában basznak, ahol a világítás csak a kamerától érkező fénycsóva szokott lenni.

Annyira rohadtul in medias res leszünk, hogy nagyon. A faszit nem látjuk (minek is), csak a farkát amint dorongozik a kis édes picsájában a csajnak. Nem is kell más látvány nekünk, csak az élvező feje még esetleg. Az is megvan 🙂 Szépen kavar a csaj a farkán, majd közeliben megtekinthetjük, amint egyetlen képkockán sem láthattunk a nagy Maitland Ward anál jelenetben.

Gape-et.

Közben a faszit is meglátjuk egy pillanatra – Mick Blue az. A mázlistája, majd alulról kezdi el baszni a csaj fenekét szépen egyenletesen heréig. Közben mi mást is szeretnénk látni, mint az élvezettől elkábuló Elizát és a csöcseit. Tökély a látvány! Szépen szopja is a drága a faszt a seggéből és meztelen is lesz közben ahogy kell. Miki szépen megsimogatja a talpacskáit amikor alulról bassza, hogy baszódjon meg. A csaj meg hagyja magát, ha éppen szopni kell, akkor szop, máskor meg bandzsítva élvezi azt hogy szétrepesztik a picsácskáját. A puncija is tökély nekem legalábbis, olyan kellően szép és nagyok az ajkai.

Miki meg most is mint sokszor bebizonyítja azt, hogy nem hiába ő az egyik legfoglalkoztatottabb színész egész Amerikában. Ezért, mert képes volt majd’ egy órán át kúrni ezt a rohadt jó nőt, és csak a végén élvezett el.

Összegzés
Nna ugye, hogy lehet ezt így is csinálni, nem kellenek ide lens flare effektek és füst, meg minden művészi szarság, csak tömény szex és szex és szex.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
95
Geci
95
A ti értékelésetek9 Votes
93
98
Ehhez kapcsolódik  Sara Bell 1,2,3,4, gangbang

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…