in

Élvezz egy ruhára és tedd vissza a helyére a boltban!

Még hogy a pornó világa unalmas és egyhangú lenne, minden nap találni valami különlegességet benne, itt is van nekünk az amatőr pornópár a Pornhubról, Eleo és Mish, akik pont azt teszik amit a címben írtam. Elbújnak egy ruhabolt próbafülkéjében, ott kúrnak egyet, vagy csak a csaj leszopja a srácot és a spermát ráverik a kiválasztott ruhára. Nem is lenne ebben semmi extra, de ők meggondolják magukat és inkább visszateszik a helyére. Mondjuk ezt pld. egy kalapnál eléggé merész dolog. Gondoljátok csak el ha valaki még aznap felpróbálja! Teszik ezt Minszkben, egy olyan városban amire most az egész világ figyel.

Itt a kalapos videójuk:

De van ez melltartós változatban is, sőt, volt olyan is, amin a teraszon pippantotta le a srácot aztán meg leköpte a járókelőkre a gecit, de ezt úgy látom törölték. De a McDonalds-es jelenet maradt, amiben egy ottani Wcben kúrnak, majd kijön a csaj gecis arccal:

De amúgy nem csak ilyen huncutságokkal foglalkoznak, van nekik sima kúrós videójuk is, meg olyan is, ami Snapchat filterrel vettek fel; ott van a csaj fején a virtuális dísz vagymi :))) Aztán kap egy nem virtuálisat is a homlokára.

Ehhez kapcsolódik  Megaspricc #6

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…