in , , ,

Emily Willis esete a nagy farkakkal (Dredd vs Chris Diamond)

A szupersztár Emily Willisnek szeptemberben három análozós jelenete is kijött a Jules Jordannél. Mostanában minden jelenetben a nagy néger farkak jönnek velem szembe (meg a transzvesztiták, de azok legalább nem a kedvenc csajaimmal vannak). Itt is van a két jelenetben egy néger farok, mégpedig a most felkapott Dredd az, de ellenpéldának állítok egy másik ugyancsak itt kijött jelenetet, amiben szintén nagy farok van, de merőben más lesz a jelenet – majd meglátjátok.

Kezdjük is a rossz hírrel, legyünk túl ezen a jeleneten, itt van Dredd már megint és még mindíg … Emily Willis challange her ass with the biggest cock a jelenet hivatalos címe és hát lássuk Emily hogyan bír el a “legnagyobb” farokkal!

Emily az évek alatt az egyik legnagyobb sztárrá kefélte magát és én is szeretem, a kis munkamániás csajszit, még smink nélkül is elég jól néz ki. Picit öltözködik a csajszi olyan fehérneműkbe, amik a csajainknak és nekünk is megfizethetetlenek, majd kimegy a teraszon várakozó négerhez, aki természetesen flegma arccal várja őt.

Kiveszi az elég méretes szerszámot, ami már ennél nem lesz keményebb. A négerek farkai általában nem “vérfaszok”, hanem húsfarkak, azaz ilyen félkemény állapotban leledzenek állandóan. Ezért olyan meglepő egy ilyen gatyaletolás, de olyat még nem látott senki, hogy egy néger bré ilyenkor arcon csapja a csajt, mint ahogy nálunk otthon megy a dolog, arrébb kell állnia a csajodnak, hogy ne szenvedjen komolyabb sérülést. Nem az irigység beszél belőlem, de a látványon kívül másra nem jók ezek a farkak. Játszadozik vele Emily még egy darabig, majd szopni kezdi. Aztán Dredd dugni kezdi őt, ami a csajnak kb. olyan élvezetet okoz, mint a webkamerás csajoknak, mikor előfizetsz náluk prémiumra. “fffúú, hogyneked mekkora farkad van, rakd belééém, fffúdejóó”, mindezt halálra unott fejjel.

Ehhez kapcsolódik  Syren de Mer legutóbbi akciói

Aztán átteszi seggbe és kb. ugyanez az érzés, csak itt már én ásítozok. Izgulok, hogy ne kúrja meg hátulról, mert azt kókadt farkakkal rossz nézni, de megteszi. Olyan mintha egy fekete angolnát dugnának be a csajnak, brrrr. Mondjuk legalább egy jó párat tágul a drága és az szép látvány ! Majd szopja még egy kicsit, miközben én arra figyelek, hogy a faszinak pont olyan a hónaljszőre, mint ha egy latin punci felett nőtt volna … majd jön a geciadag(ocska) és cut …

Inkább nézzük meg mit műveltek a sevillai Chris Diamond-al együtt!

Máris ezerszer jobban kezdődik a jelenet, mert Chris egyből benyal a csajnak a fenekébe és a pinácskájába is, ezt Mr Flegma nem tette meg. Szerintem Emily is szívesebben kezd így el egy jelenetet. Lehet hogy nincs olyan nagy farka mint Dredd-nek de legalább áll neki ahogy kell. Pici mélytorkozás, majd betolja neki punciba. Kb. egy milliószor szexibb, izgatóbb és szenvedélyesebb az egész már most mint az előző jelenet.

Szerintem Emily-nek is sokkal jobban bejön a spanyol srác, az ollókezű edvárdos tetkójával és a rettenetes csüngős fülbevalójával (rettenet az az új hóbort basszus, de még mindíg jobb mint a fültágítás volt). Innentől már csak análozunk, ami megint csak atomjó lett. A piros bárszéken is és aztán a fehér kanapén is rohadtul jót basznak. Imádom amikor seggel szemből bele tud ülni a csaj a faszba seggel. Szépen szopja is lelkesen a segges faszt a drága, és még egy két szép gape-et is láthatunk tőle. Nem a legdurvább anál szettje a csajnak, de az előzőtől klasszisokkal jobb és mégis ebben is volt vastag és nagy farok.

Szerintetek melyik lett jobb ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…