in

Észak-Koreában halál jár a pornónézésért.

Egy fasza cikkből szemezgetek most, ahol körüljárták a kérdést: mi mindent tiltanak a világ leghírhedtebb diktatúrájában. Ezekből a nem éppen vidám, de érdekes sztorikból szemezgettem egy párat !

Kezdésnek egy tizenéves fiút kaptak el, hogy este otthon pornót nézett. “A fiút a deviáns viselkedés felszámolására létrehozott munkacsoport meglepetésszerű ellenőrzése során kapták el, büntetésül az egész családjával együtt vidékre száműzték, iskolaigazgatóját pedig közmunkára ítélték” Az országban természetesen nincs nyílt szabad internet, hanem egy saját hálózatot használnak, amin mindössze 28 !!!) weboldal elérhető, naná, hogy ezek is totális kontroll alatt. Természetesen saját operációs rendszerük is van, nem holmi’ Windows fut a gépeken.

Pont az ilyen helyeken, ahol tiltanak valamit gerjedhetne a pornó, de gondoljatok bele, ha nem lenne internet Magyarországon sem, hogyan oldanánk meg a napi betevő beszerzését? Vissza kellene térnünk a régi szép időkhöz és szexújságok formájában fogyasztani a témát, mint fiatalkoromban (lásd ÖKM magazinok). Persze ott ez sincs, de visszafojtott erőszak az annál inkább van. A cikk szerint, “Észak-Koreában ugyanis semmilyen szexuális nevelés vagy felvilágosítás nincs, az ilyesmi kifejezetten tilos az iskolákban, állítják egybehangzóan az országból disszidált fiatalok, így a tizenéveseknek nemigen van tudásuk arról, hogyan lehet biztonságosan szexelni, amikor arra éretté válnak.” Azért csempészáruként bekerül a pornó hozzájuk is, de nem biztos, hogy kockáztatnám azt, hogy pornózzak, mert “Ha valakit például azon kapnak, hogy dél-koreai szappanoperát néz (ami a közös nyelv miatt népszerű tiltott gyümölcsnek számít északon), netán amerikai médiatartalmat fogyaszt, 15 évre munkatáborba küldhetik, a pornográf tartalom készítéséért vagy forgalmazásáért pedig az életfogytiglani börtön vagy a halálbüntetés is benne van a pakliban.”

Szóval ha én mint pornó tartalom készítő észak-kóreai lennék és lebuknék, akkor várna rám a halálbüntetés. Azért ez 2021-ben nem kicsit durva.

Ehhez kapcsolódik  Steven Spielberg lánya pornózni kezdett

A másik oldalon pedig gondolhatjátok mi megy? A nagyobb hatalommal rendelkező férfiak simán erőszakolnak, és orgiákat rendeznek maguknak. Kim Jong Un pld. állítólag saját “örömbrigádot” tart.

25 millió emberről beszélünk, ebből kb a fele tutira nő, akiknek fogalmuk sincs az orgazmusról, vagy a normális szexualitásról. Én simán elhiszem, hogy nem masztiznak még otthon a takaró alatt sem. Ha valaki így nő fel és egész környezetében, mindenhol ezt látja, akkor miért tenne másképpen?

Van amúgy valami beteg módra izgató ebben, legalábbis nekem, mert ha valamit tiltanak, akkor pont azért kell !!! Szóval, lehet hogy dugnék egy ilyen csajjal, és biztosan tudnék jó pár olyan dolgot mutatni, amire álmaiban sem gondolt. Mondjuk egy jó nagy alapos gape-et a kis szőrös fenéklyukán. Ha valaki igazán tökös legény lenne, az megcsinálna mondjuk Public Disgrace stílusban. Milliomos lenne belőle, (az örököse, mert őt kivégeznék)

Kíváncsi lennék rá, hogy a borítóképen lévő srác, aki épp mutat valamit lazán és nem befeszülve él e még?

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Avatar

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…