in , ,

Európa legbetegebb családja tovább garázdálkodik – Perversefamily road trip

Már jó régen írtam a csehek legbetegebb agyszüleményéről, a Perverse Family-ről, de attól függetlenül, hogy nálunk nem volt cikk, ők még forgattak és a Britanny Bardot & Anna DeVille nevével eladott perverz őrület tovább folytatódik, ráadásul valaki felpakolta nekünk Xhamsterre, szóval egyelőre nézhető is az egész (amíg le nem törlik). Ne a hivatalos csatornájukon keressétek, hanem itt.

Ott hagytuk abba, hogy az elrabolt csajra jártak rá jó páran. A következő rész itt van videóban :

Még mindíg karácsony van vagy mi a fasz, és Anna a gondosan begyűjtött ajcsiját adja oda a faternak, aki nagyon örül ám neki, hogy összegyűjtötte neki khhhhm. inkább nem is írom le miket 🙂 Mindenki kap ajcsit, de a legjobb a srác ajándéka; egy dobozban becsomagolva egy csaj, akinek a fenekénél ki van vágva egy lyuk és ott baszhatja is egyből. Nagyon ötletes és kreatív ! Aztán kiszedik a csajszit, aki egyébként a legvékonyabb cseh pornós csaj és szétaprítják. Közben Britanny a befőttes üvegben összegyűjtött egy liternyi (mű)gecinek örül nagyon. Még leírni is durva ennyit betegséget !!

A következő részben road trip-re indul a család egy koszos kisbuszban és kikkel találkoznak? Hát naná, hogy két stoppos csajjal, akik izzadtak és nem mellesleg kibaszott jó nők! Basznak egy elhagyatott gyárban egyet, ami annyira bedühíti az izmos faszit, aki a család egyik gyereke, hogy belebassza a két csajt ahogy vannak a csatornába. Tisztára minta szív hídjai romantikus jelenetei.

Megy tovább a karaván és az apa masszírozza Britanny talpát a minibuszban (mmmhhhh én is masszíroznám neki), majd basznak egyet Annáék szeme láttára. Ezek után megérkeznek egy motelba, ahol egy Jabba fejű dagi nő a szakács, aki persze belehugyozik a kajájukba és bele is lépked. Sick factor 1000%-on ! De van “jó” csaj is a hotelben, akit a konyhában basznak meg, de ám hagyományos módon, hanem minden ott található kaját rányomnak (tojás, paradicsom, vaj, olaj) és úgy kúrja meg a családfő. Vessetek meg, de engem izgatott a jelenet.

Ehhez kapcsolódik  Ilyen, mikor egy jó csajt megdugnak a buszon

A következő rész érdekes jelenete a kertben játszódik, előtte van még egy kis anál öklözős rész, de az csak pár perces. Itt kint a hátsó udvarban lazulnak a családtagok, ami annyit jelenet, hogy egy ordenáré saras koszos putri udvarban a földön fetrengenek, nem pedig a fertődi kastély előkertjében pompáznak estélyi ruhában. Szó szerint mocskos a cucc, mert a sárban basznak. Hmmm nem is lehet az rossz dolog, egyszer lehet ki kéne próbálni az életben. Annával, vagy Britanny-val már mennék is és vetkőznék …

A következő rész már a koronavírusos időkben készült, erre rájöhetünk pár perc alatt. Ugyanis miután meghallották a rádióban, hogy kitört a vírus Britanny gyorsan mindenkire ad egy katonai gázálarcot. A két csaj ki is használja ezt és az egyik belepisil a másik arcába a maszkba. Majd eljátszanak egy hatalmas műfarokkal. Aztán meg egy olyan zsák kap központi szerepet, amikben a ruhákat rakjuk el télire, olyan vákuumos cucc. Hát naná, hogy egy csajt tesznek ebbe bele és úgy kúrják meg, hogy csak egy kis részt vágnak ki a fenekénél. Aztán jön egy elég béna jelenet kért kivarrott piercinges csajjal a tetkós “szalonjukban”

Aztán a végére marad még egy Anna Deville őrület. Azzal szórakozik a csaj, hogy festéket nyom a saját fenéklyukába és onnan fingja ki azt. Ezt persze meglátja a saját tesója, akivel még dugnak egyet.

Ez az utolsó etap eléggé egyhangúra sikeredett, pénzt azt tutira nem adnék érte. Remélem nem fogják ennyire fullban nyomni a kretént, és megmarad az első részek kreatívsága, és finoman beteg agyamentsége. Britanny Bardot képes ezekre, de ő most nem annyira sokat szerepelt, mint annak idején.

6 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…