in

Evilangel 2020. január

A tegnapi nappal felkerültek az Evilangelhez a januári előzetesek, és sajna elég gyér a kínálat, de azért akad benne így is egy két gyöngyszem; nézzük csak!

Egész jó filmnek ígérkezik az Európában forgató és rendezősködő Proxy Paige következő mozija, a Dark Riders. Benne a Legalporno legjobb csajai élkükön a drága brazil Luna Corazon-al, akit már nagyon régen láttam hardcore análozni.

Előzetes

Hihetetlen hogy még mindíg vannak olyan csajok, akik Mark Wood-al akarnak kúrni a saját házában. Még mindíg adnak ki ugyanis a feleségével filmeket, de sajna a bomba Francesca Le egyre kevésbé van bennük. Átlag csajok, akiket már basztak máshol picsán viszont igen …

Előzetes

Rocco mester végre ! A pornó jézusa újra castingol, de még hogyan !!! Isteni jó lesz ez új casting rész is. Van benne minden, aranyos csajszi szerénykedése, perverz pultos csaj péppé aprítása, könyvtárosnak kinőző csaj faszba fullasztása. Mi mást is akarhatnánk még? Intimate Castings 31.

Előzetes

Csak a borító és a cím téveszt meg mindenkit, valójában azért nem lesz olyan kemény és durva film a Choked and Soaked 4, de egy próbát majd megér a megnézése.

Előzetes

Jonni Darkko Wet food részét viszont tutira nem fogom kihagyni. Fasza csajok fullosra kisminkelve, megszopatva és teleélvezve. MMMMHH, isteni.

Előzetes

Persze van egy kötelező Bryan Gozzling rész is, ami már nagyon egy kaptafára megy, de azért letöltöm majd és lehet kritika is lesz róla.

Előzetes

Végre a szupercsöcsű Gabbie Cartert is meghívták az Evilhez, remélem itt is marad és mondjuk ha Rocco-hoz kerülne, vagy egy Jonni Darkko filmbe, tudnám értékelni, de őt még Bryan Gozzlingnál is szívesen látnám.

Végül a hónap végén megjelenik majd a Swallowed következő része is hét új szettel, amiben hosszas keresgélés után, majd újra lehet találni jócsajt, akit lehet követni. Gianna Dior a menyasszonyi ruhájában pld.

Ehhez kapcsolódik  Maitland Ward orgia

Előzetes

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…