in , ,

Kiráz a hidegKiráz a hideg

Ezért ne menj bele egy bántalmazó kapcsolatba! Magyar a férfi szereplője ennek a webkamerás párnak, akik állandóan verekednek élőben.

Igazán nem tudtam biztosra megállapítani, hogy magyar a tag, habár a neve (Bakk Attila) és mellkasán lévő tetoválás azért ezt erősen megerősíti. Mióta mindenki webcam-ezik otthon és a gyerekek is úgy nőnek fel, hogy live-olnak mindenféle játékról, bármivel is játszanak, egy csomó érdekes, dolgot láthattunk és láthatunk mindennap. Szerintem nekem is napi rutin lett, hogy este ránézek a Chaturbate-re és ha valami olyan van ott, ami épp érdekel, akkor talán meg is van a napi betevő pornó. Persze van a webkamerázásnak árnyoldala is.

A leghírhedtebb dolog volt mostanában az a barom orosz, aki a terhes barátnőjét kizárta a teraszra (télen, Oroszországban) és ott halálra fagyott a csaj, persze mindezt bekapcsolt laptop kameránál és élőben közvetítve. De hát ott megesik az ilyesmi, kicsit más ott az élet, mint máshol a világon, ezt tudhatjuk. Van, hogy csak sétálgatsz a réten és egyszer csak ez történik.

Nna de most nem Putyinéknál járunk, hanem Amerikában, ahol a már említett Attila és csaja is előszeretettel posztolnak és élőznek a különböző erre alkalmas platformokon Jewelrancid néven. Kb ilyenekre számíthattok tőlük, vagy ilyenre:

Nem olyan, rossz, de annyira nem is kiemelkedő amit csinálnak.

Biztosan nektek is van olyan ismerősötök, aki ilyen kapcsolatban, vagy ehhez hasonlóban él és mégsem lép ki belőle. A durva az, hogy a faszi egy totális faszkalap és a csaj is őrült. Simán odabasz a faszi fejére bármivel, aztán az meg simán visszaüt és ez sokszor élő adásban történik:

Szóval két agybeteg barom, akik persze azóta is együtt vannak. Állítólag a csajtól elvettek két gyereket, miután megtalálta ezt a nagyszerű férfit élete társának. Jól tették, mert ennél már csak jobb helyre kerülhetnek szegények.

A fentebbi videó végén láthatjátok, hogy Mr Beast, aki mindenki jótevője egy Live-ban éppen 10.000 dollárt adományoz Attilának. (kb. 3 millió ft)

Ehhez kapcsolódik  Van ennél a nőnél perverzebb? Anna deVille a 25- születésnapjára 25 adag pisit iszik meg.

A videó végén lévő orgiát ha valaki megtalálja belinkelheti a kommentekbe, azt megnézném !

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…