in

Imádom!Imádom!

Filmajánló: 2 film a Netflixről

Mióta Magyarországon is elérhető a Netflix, gondolom elég sokan előfizetőkké váltatok, én is még aznap regisztráltam és azóta is használom. Az eredeti Netflixen is brutális a kínálat, és a magyar változaton is egyre több film jelenik meg, amik foglalkoznak a pornóval, szexualitással. Visszatérő rovatként tervezem ezt a cikk sorozatot indítani, amiben ajánlok olyan filmeket, amiket saját véleményem alapján érdemesnek tartok.

Webkamera

Nem egy nagy szám film lett a webkamera, de akit érdekel a kamerás csajok világa annak tud újat mutatni. Egy csajsziról szól, aki egy Chaturbate-hez hasonló oldalon szerepel és ellopják a csatornáját és a személyiségét. Utánajár a dolgoknak és meglepő fordulatot vesznek a dolgok. Meztelenkedés nem sok van, egy két megjátszott elélvezés és kibuggyanó mell, talán. Egy vasárnap délutánra punnyadás mellé kb érdemes rászánni az időt. Nálam 6/10

A főszereplő csaj Madeline Brewer, akitől nem áll távol a meztelenkedés más filmjeiben sem. Az Index is írt róla cikket még 2018 novemberében.

Szexoktatás

Végre egy olyan sorozat, ami kurva jól bemutatja a mai fiatalok világát, és nem próbál meg belemagyarázni semmit. Nem akarok lelőni semmit, szánjátok rá az időt, hogy megnézitek, és nem csak fiataloknak szól, szórakoztató felnőtteknek is. Én általában ki szoktam akadni a meleg vonaltól, ami már kötelező eleme lett szinte minden amerikai sorozatnak és filmnek, (manapság már a Marvel filmek is megadják magukat a témában) de itt kurvára nem zavaró és még vicces is a dolog a maga bájával és szerencsétlenségével.

A helyszín egy walesi kisváros, ami olyan kurva hangulatos, hogy azt is öröm nézni, ahogy bringával járnak a srácok suliba, vagy csak ülnek a teraszon és reggeliznek. A főszereplő srác anyukája egyébként Gillian Anderson, aki sajnos nem. Nem fog meztelenül látszódni egyik részben sem, hiába várjuk az X-akták óta, hogy nyomjon valami jó kis erotikus thrillert, de szexuálterapeutaként kurva hiteles és hihető karaktert hoz.

Ehhez kapcsolódik  Film kritika: Nyitva

Klassz kis film, és amikor a srác rájön a maszturbálás örömére és mindenhol csinálja, az valami kurva vicces jelenet. Szóval amint a képeken is láthatjátok érdekes karakterekben nincs hiány, de nem válik paródiává az egész, hanem egy komplex vicces és hihető valami marad. 10/10

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…