in , , ,

Imádom!Imádom!

Focimeccsnek se lenne rossz: Veronica Leal Kolumbiából és Francys Belle Brazíliából az idei év egyik legjobb baszását hozzák össze.

Nem a legfrissebb jelenet, de nemrég a kezem ügyébe akadt és meg kell veletek osszam ezt a csodát, ugyanis a két csaj nagyon egymásra talált még áprilisban a Gonzónál. Farncys a leghíresebb brazil csaj, aki már rettenet régen itt a cseheknél forgat, és Veronica is már szerintem elég régen lehetett otthon Dél Amerikában.

Itt meg is nézhetitek ezt a csodát !!

Veronica az a csaj aki nem csak, hogy mindent bevállal, de mindent olyan élvezettel csinál, hogy egy percig nincs kétséged: ez a csaj élvezi. Az elélvezéseit, a geci falást, a pisi ivást, és mindent. Még azt is, hogy Francys úgy dönt, hogy tej hiányában a saját melléből présel neki tejet a kávéjába.

Vera odamegy élvezettel nézi a cselekedetet és be is segít, majd (istennek hála!!) be is kapja azokat a csoda melleket !!! Az anyatejet soha az életben nem kóstolnám meg, de az ilyen bimbóktól meghalok, szóval szopnám én is mint egy kisbaba. Nem nagyon szoktam megnézni a bevezető leszbizést, de most valami brutál, amit ez a két csaj leművel. Francys pld. pinán pisili Veronikát, aztán meg úgy esik neki a kolumbiai a brazil fenéklyukának, mintha csak én tenném. Végre alaposan, mélyen és vadul nyalja. Aztán meg felnyomja az alkar vastagságú műfaszt neki. Kész vagyok 20 perc után.

És még nem is kezdtek el baszni!

Francinak úgy teszik be a faszt, hogy éppen fölé van guggolva Vera és ömlik a szájába a pinácskájából a pisi. Eszméletlen. Szexi. Izgató. Aztán azzal szórakoznak, hogy tejet nyomnak bele Franci fenéklyukába és kifingja onnan, de ez már 3 éve volt érdekes, nem kéne erőltetni, akkoriban csináltak minden jelenetet tejszínhabbal, meg tejjel.

Francyst közben DAPozzák, Vera meg észre sem veszi, hogy mikor élvezi le a saját meztelen talpait. Sajna a másik csaj totálisan eltűnik, főleg, hogy a kopasz majomfejű olasz kúrja őt alulról, akit én már régen kibasztam volna a picsába, mert mindíg csak az aggodalmaskodó fejét látom, ahogy kinéz az operatőrre, hogy “Pisti bácsi! Nem fér be a fütyim, most mi lesz ?”

Ehhez kapcsolódik  Tudtátok, hogy létezik 8 fajta dupla anál póz?

Közben Vera végig baszva van és úgy élvez el, hogy egy fasz feszíti a fenéklyukát és menet közben szépen srpiccel a földre, szóval folyamatosak az orgazmusai. Hát mennyire kibaszottul izgató már baszni egy ilyen nőt, aki simán attól elélvez, hogy kúrod a picsáját??? Nekem ez kikészítően izgató! Közben a kis kedvencemről lekerül a cipőcske és mezítláb lesz, szóval ezt a szöveget már csak a bal kezemmel pötyögöm, mert a jobb már foglalt 🙂

Szóval koncentráljatok inkább a vörös hajú istennőre, aki éppen tövig kapja a DP-t és élvez ordít, nyög és smárol a másik csajjal, éppen amit ér. Feltartott lábakkal és kinyomott fenéklyukkal élvez a srác szájába a drága és közben olyan arcot vág, mintha szégyenlenie kellene magát ezért. Aztán pózt és párokat váltanak, mi meg láthatjuk a fejeket vágó faszit, aki ahelyett, hogy szopná Vera melleit, ide-oda nézeget. Nem normális. Vera viszont szépen lovagol a mezítelen kis talpacskáit felrakva a faszi combjára – kapja a DP-t.

Aztán Farncys bemutatózik DAP tudásával, de nálam Veronica a favorit, ahogy kinyomott picsával és pinával élvez kb. 5-6 percenként. A végén Vera kapja egyesével a fenéklyukába a geciket, amit aztán visszafingik a már a jelenet elején is látott kis feles pohárkába, és még feldúsítják egy kis cuccal Franci melleiből. Kész vagyok én is, mint a srácok, akik kibírták ezzel a két latinos szépséggel ezt az egy órát.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…