in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Gabbie Cartert egy hotel parkolójában a motorháztetőn basszák meg, úgy hogy a faszija a kocsiban alszik.

Egész jó kis jelenet lett ez a Deeper-től, akik azért még mindíg odateszik magukat és egy jelenetnek díszletet, forgatókönyvet és persze jobbnál jobb csajokat varázsolnak. Most épp a melle királynő Gabi megint az áldozat, akit egy kocsi tetején egy parkolóban baszik meg egy stoppos, akit felvettek a faszijával útközben.

Mire odajutunk persze sok minden történik, pld. a kedvemért a szokásos talpat a szélvédőre módban is utazik Gabi, miközben a faszija vezet. Felvesznek egy stoppost, aki persze már a létezésével felizgatja a csajt, aki melltartó nélkül hordja a kannányi melleit és valami brutális a látvány fehér trikóban. A faszija alszik a kocsiban, ők meg szépen a szálloda ajtó előtt a parkolóban egymásnak esnek.

A faszi amúgy Seth Gamble, aki egy veterán pornós, én a vékonyka farkától azért mindíg is tartottam egy kicsit, és nem castingoltam volna be semmikor sehová, de a jóképűsége és az izmos teste bejön gondolom másoknak. A baszásra egy szavunk nem lehet, és még a szembe világító idegesítő reflektor sem annyira zavaró. Leginkább azért, mert Gabi a csaj a jelenetben, akinek az isteni mellei mindent visznek most is. Természetesen egyből nekiesik és nyalja falja a faszi, aztán az összes létező pózban megdöngeti. A Deeper jeleneteket általában (azt hiszem leginkább mindíg Manuel Ferrara felesége Kayden Kross rendezi és próbál olyan lenni egy jelenet, ami a csajoknak is bejön.

Ez is olyan, hiszen a körítés is fasza (szabadtéren piff paff, ahol bárki megláthat egy jó faszival) és még a megcsalás izgalma is ott van, hiszen a jelenet szerint a faszija Gabinak a kocsiban alszik. Szemfülesebb megfigyelők láthatják, hogy ez nincs így, amikor basznak nem ül ott hátul senki, de sok vágóképben lehet látni, ahogy ott kókadozik szegény, miközben a csaját basszák. Gabi még lovagol is ügyesen a kocsi motorháztetőjén a fehér Converse-ében, és csattoganak a csöcsei ahogyan azt kell. A végén a gecit (sajnos szánalmasan kevés) a mellbimbói kapják. Jó kis baszás ez, és még anál sem volt, de most már megyek és megnézem Mina és Eden Ivy közös jelenetét, amiben szarrá basszák őket.

Ehhez kapcsolódik  Kerek csöcs és kerek segg

Elolvastam a sztorit és nem is stoppos a faszi, hanem egy régi gyermekkori barát, nem mintha ez bármit is változtatna …

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…