in , , ,

Imádom!Imádom!

Hárman szopnak egy faszt, és majd belefulladnak a nyálba.

Természetesen az a leges-legjobb, ha nem a sajátjába, hanem mondjuk egy másik csaj kiöklendezett jó nyúlós nyála az, ami épp eltakarja az egész arcodat, ha ilyenre vetemedsz. “Nagyon vágyok rá, de szerintem soha nem valósíthatom meg” álmaim közé tartozik egy ilyen kiképzés a farkamnak, de csak szépen besorakozik a három nővel seggből szájba anál és a három nővel footjob és lábnyalás mellé.

Az alábbi jelenet a legújabb a Swallowed oldalon, ahol Mike Adriano és a haverja (leginkább a mester), próbálnak ki újabbnál újabb csajokat, és próbálják ki milyen mélyre tudják lenyomni a faszukat szegény kezdő csajok torkán. Mert itt szerepelni státusz és dicsőség egy pornósnak, ahogy azzal a kezdő szőke csaj Harley King a twitterén el is dicsekedett.

Nem igazán ismertem egyik csajt sem, de mindegyikben találtam valami vonzót, a már említett szőke csajnak kurva jó segge van, a kis fekete csaj a szemével, a latinos pedig a bő nyálával vett meg. Az elején kicsit pózolnak, majd megtekinthetjük részletesen mindegyikük mellbimbóját és fenéklyukát is. Majd eléggé sokáig nyalakodnak egymás nemi szerveivel.

Jó sok idő telik el mire rátérnek a faszra, ahol egyből ki is derül, hogy ez bezony nem a Mike Adriano farok, hanem a haveré, ami jó pár centivel nagyobb. Szépen szopják sorban, és próbálja mindenki bevenni neki, de hát nem születik mindenki Adriana Chechiknek ugye, ilyen téren sem.

Azért a latinos csajszinál már most látni, hogy nem bánja, ha folyik a szájából a nyál és azt sem, ha átcsörög másnak az arcára …

Aztán jön a “szokásos” egy valaki öklendezve szopik, egy herét szop, egy pedig segget nyal póz, amiben mindenki kipróbálhatja magát mindenhol. A legjobb egyértelműen a latin csaj, akinek a neve Sera Ryder. Amikor a saját nyálát átköpi a szőke csaj szájába, kikészülök.

Ehhez kapcsolódik  Sasha Beart esete 5 faszival (öklözés, hármas behatolás, prolapse)

Aztán meg ez a jelenet jön, amihez nem is fűznék kommentárt inkább nézzétek meg videóban:

A végén még fejjel lefelé bepózolva is kúrja a csajok száját a srác, majd már nem nagyon bírja tovább és a szőke szájába engedi a gecijét.

Minden ilyen jelenet atomfasza, hol kettő, vagy három csaj szop egy faszt; imádom ezeket, de van amikor egy csaj is eléggé jól meg tudja ezt tenni, de ahhoz nagyon jónak kell lennie, mondjuk mint a fentebbi Adrianának.

Lejátszható formátumot hirtelen nem találtam, de torrentet igen.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…