in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Hogyan lehet elbaszni egy jelenetet: Wakeupandfuck –

Elég kevés török pornós van a világon. Sajnos ha Pierre Woodmanen múlik, akkor nem is nagyon fog gyarapodni a számuk. Hamyna Heaven jött és ment. Volt már azért egy pár ilyen gyors karrier az iparban, de ezt szerintem főleg a pornópápának nevezett Pierre-nek meg a haveroknak köszönheti. Kevés olyan oldal van, amin romlik a minőség, általában pont az ellenkezője szokott az igaz lenni. Jobb világítás, jobb minőség, jobb modellek jönnek.

Pierre Woodman van olyan neves és hírhedt a szakmában, hogy szinte bárkit megkaphat magának. Kúrt már ezernyi nővel és most a beavatás lett a szakterülete, olyan csajokkal csinálja, akiknek ez az első, vagy a kezdő jelenete. Ilyen csaj a török Hamyna Heaven is, akinek most a Wakeupandfuck jelenetét fogjuk megnézni. Nem rossz csaj lenne, de a jelenet az valaki atomgáz lett és nem szegény csaj hibája volt.

Reggeli kelés, a csaj full sminkben aludt persze és meg is van fürödve, jön Woodman a mikrofarkával. Be is kell kapnia szegénynek a plöttyedt farkat, ami pontosan ugyanakkora marad felállva is. Gratulálok bazdmeg. Kurvára hiába van egy mozgás stabilizátoros 4Ks kamera Woodmannél, annyira gáz és követhetetlen az egész jelenet, főleg hogy bevágja a stabil kameráról felvett képet is a képernyő felére. Aztán menetrendszerűen megérkezik az ötvenes haver a sapkájában, mert szégyenli a kopaszodást. Szegény csajszi próbál valamit kezdeni a két faszival, de csak próbál. Szánalom az egész. Írhatnám még azt, amikor Woodman dugja a csajt, és egy snittből kell azt néznünk, hogy a haverja ott veri mellette kéjes pofával, vagy azt is, hogy szegény csaj vertikális mozgása a farkakban 1 és 1.2 cm között alakul, mert ha nagyobbat mozdulna, akkor kicsusszanna az egész. Szóval szánalom a köbön. Nem értem miért kell ilyen jeleneteket kiadni 2019-ben mikor castingnak ott van Rocco ugyancsak egy kamerás atomprofi film sorozata. Ő valahogy mégis meg tudja csinálni.

Ehhez kapcsolódik  Rebecca Volpetti nagyon meglepődik, mikor a fenéklyukába pisilnek.

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Egyetértek sajnos, nagyon sok wakeupnfuck jelenetet néztem és elpazaroltam az életemből csomó időt ezekre, mert azt hittem lesz köztük jó jelenet is 😀 Hát nincs, egy sem -.-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…