in , ,

Imádom!Imádom!

Holnap érkezik Maitland Ward új jelenete

Elég jó kis marketing kampányt toltak neki a csaj és a site instagramján. Igen ilyen is van már, nem csak a majonézt, meg az Iphone-t lehet reklámozni, egy új pornó jelenet is megér egy kis kreativitást.

Sajnos, vagy nem sajnos ez is egy interracial jelenet lesz, Maitlandnak eddig úgy látszik ez hozza a legtöbb manit, vagy nem tudom miért ilyeneket vállal. Ha megérkezik, természetesen meg fogjuk majd nézni, de addig is, ha már Deeper.com, akkor nézzük meg az eddig ott megjelent jelenetét, amiben Ivy Labelle és Manuel Ferrara voltak a partnerei.

A Deeperen minden jelenetet Kayden Kross, Ferrara felesége rendez, aki elég jó rendezőnő lett az évek során. Ez is egy nagyobb “film” része, amiben azért elég jó nevek szerepelnek, és Angela White-tal adják el persze, de ott van még Gabbie Carter, Kira Noir, Lena Paul és a többiek … Érdemes lenne az egész öt részt egyszerre is megnézni. Bevalollom annak idején sajna kihagytam, én a Blackednél találtam rá a vörös ördögre, ezek még nem voltak meg nekem.

Valami olyasmi lehet a sztori, hogy Angi rátalál az igazi énjére, miközben egy titkos éjszakai klubba téved. Itt találkozik Maitlanddal is, akivel közös jelenete ugyan nincs igazán, egy kicsit beszélgetnek az elején és Maitland mint csábító beleviszi Angit a rosszba.

Nem kis költségvetésből készült filmről beszélünk és (mivel női rendezőről), nem csak a profán akciót kapjuk, van itt sztori és miegymás is. A mi kis kedvenc vöröskénk Ivyt csábítja el Manuelhez, és ennek a fokozatait láthatjuk egy kibaszott szépen fényképezett jelenetben. Tényleg állat, ahogy mutatják a válla mellőli kamera állásból a szopást pld. Nem hiába kapott a film 10 jelölést az AVN Awardson. Ezt a jelenetet is jelölték a boy-girl-girl threesome kategóriában, de Art direction, rendezés és satöbbi díjakat is nyerni fog a cucc szerintem.

Ehhez kapcsolódik  Vixen jelenetek 2020. nyár

Szóval szépen ketten felszopják a nagyfarkú franciát, majd kicsit bassza Maitlandot Manuel, aztán Ivy csüccsen bele a farkába. Emlékszem már miért nem követem én ezt a csajt, picit nagy a fara, ami nálam elég kizáró ok, de ti tudom hogy sokan szeretitek. A fények elég fontosak a jelenetben, mert pld. ahogy kúrnak egy atomerős asztali lámpa világítja meg az arcukat, miközben szárazjégből jön a füst hátulról. Nem nagyon szoktam észrevenni az ilyen dolgokat, de itt kurva jól néz ki, főleg, hogy izzadnak a csajok rendesen.

Maitland egyébként hozza az őrült figurát, és elgondolkozom, mennyi ebből az évtizedek alatt tanult színészi játék és mennyi az igazi. De reménykedem benne, hogy nem ennyire kibaszottul jó színész a csaj és tényleg tud és imád baszni. A végére megint úgy baszatja magát, mint a Blacked jelenetben, keményen és vadul, és simán elviszi a showt a másik csaj elől, aminek a jutalma egy jó alapos gecispricc. Brofist Manuel, jól megadtad a csajoknak.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…