in ,

Így kell profin reklámozni egy szexrandi oldalt: Wolf Wagner

El kell ismerni, hogy elég jó kis reklám lehetőséget találta a német pornó producer a szexrandi oldalának a reklámozására. Amit kitalált mindenképpen egyedülálló, még akkor is, ha a harmadik videótól, atom idegesítő lesz és áttekeri mindenki, de megkockáztatom, hogy aki csak úgy keresgélés közben ráakad, még lehet, hogy el is hiszi.

A téma nem egy új dolog: faszi sétál kamerával egyedül a városban, egyszer csak talál egy bombacsajt, akit egy kis rábeszélés, vagy pénz behatásával rábeszél arra, hogy kúrjanak egyet. Ezer ilyet láthattunk már, és sok magyar is van közöttük, egész klassz és szép csajokkal. Itt is ez megy, csak kicsit csavarnak a dolgon, mégpedig úgy, hogy egészen konkrétan az arcunkba tolják a reklámot. Nem tudok nem úgy írni róla, hogy ne reklámozzam én is, mert erről szól a jelenet első 5 perce. De nem ám csak egy finom termékelhelyezésről van szó, itt erre épül az egész jelenet.

Nézzétek csak:

Kezdjük először ezzel a ritka ellenszenves fiatalemberrel itt, aki nem lopja magát a szívembe ezzel a reflektoros közeli képpel magáról, miközben úgy néz ki mint a kilencvenes években az a faszi aki énekelte, hogy zárjon be a gyár, de elmondja és meg is mutatja a randis weboldalt a telóján – miszerint ő simán csak regelt ide és máris dobott neki a gép egy jó kis csajszit, akiről csak annyit tud, hogy egy fehér boríték lesz a kezében. Nem meglepő, hogy gyorsan meg is lesz a csajszi és a boríték tartalma is, miszerint a jótevő tag, csak azt kéri cserébe, hogy videózzák le a baszásukat és hát egyáltalán ő a jó tata, aki most jót tett velük, mert szegény csajszira ráengedte ezt a roppant szimpi fiatalembert. És még hotelszoba is van ám a nevükre kifizetve, szóval egy kis bemelegítő hülyülés (szopás, a padon és cici mutogatás) után máris a szobában vannak, ahol sajna egy kamera van, az is a faszi kezében, szóval tudhatjuk mire számíthatunk.

Ehhez kapcsolódik  Venera Maxima elintézve

Igen, arra hogy magát is filmezi a tag, de hát az ki a faszomat érdekel ? Mindenképpen szeretném látni a szenvedő kúrós izzadt fejét; figyeljétek : 🙂

Amúgy nem csoda, hogy ismerős a csaj nektek is, itt már írtam róla.

A logó végig ott látszódik a jobb alsóban, hogy ne feledjük ki is fizette ezt az egész szórakozást. Arra még mindenképpen jó a sorozat, hogy olyan csajokkal találkozhassunk, akik nem forognak a mindennap az európai pornóban. De arról azért ne legyenek kétségeink, hogy pornósok a szereplők, nem pedig amatőr szexre vágyó csajok, ahogyan az elő van adva.

Vannak köztük egész jó csajok, pld. ez a szőke Milf:

Vagy a Lou Nesbit nevű punk csajszi, akit mág a GGG-s korszaka óta figyelek és követek, mert lábfétisben is nyomja a drága. Vele a berlini állatkertben randizik a tag, ahol még fajtalankodnak is egy kicsit, majd ők is mennek szobára. Itt azért be kell nyalni a főninek egy “fantasztikus ez a szoba és nagyon, de nagyon köszönjük a Wolfwagner.de oldalnak a segítséget”. Milyen lenne, ha itthon is csinálna valaki ilyet és szerényen csak magáról nevezné el a randioldalt. KovacsPeter.hu mondjuk ?

Mindegy is, mert a csajt rohadtul bírom, fiatalkorom köszön vissza amikor a hasonló stílusú csajokra buktam, és egy HétkönapiPICSAlódások koncert után összegabalyodtunk nagy részegen. Kár hogy az a hülye bakancs nem kerül le a lábikójáról. Írni fogok a csajról egy részletesebb kielemzést, honnan jutott hová a drága a 40 adag geci nyelésétől a cuckold videókig.

Nézzünk még meg egy csajt így végül, aki egy átlagos hétköznapi vörös punci. Átlagos, de nagyon lelkes és a srác sem egy adonisz akivel van. Ők is a szokásos útat járják be és egyáltalán nem rossz a szex sem, amit összehoznak együtt. A végén lévő geci adag még a pornósoknak is a becsületére válhatna.

Itt találhattok ingyen sok sok videót, de ha Premium tagok vagytok meg még többet és még hosszabban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…