in , ,

Ilyen, mikor egy jó csajt megdugnak a buszon

Lehet szidni a japán oldalakat a cenzúra miatt (mára egyre kevesebb helyen élnek a pixelezéssel), de azzal mindenki egyetért, hogy rettenet kreatívak a srácok. Olyan dolgokat valósítanak meg, amik nekem is – és lehet nektek is eszetekbe jutott már. Ilyen volt a tanárnős eset, amikor saját magán mutatta be, hogyan is néz ki egy pina, de ilyen volt az időmegállítós dolog is.

Van még egy pár agyament ötlet, amik sokkal reality-sebbek, mint bármely amerikai kamu step-mother bullshit. Ilyen a következő három jelenet is, ami arról szól, hogy mi lenne ha egy busznyi begerjedt faszi rárontana egy szegény csajszira, aki egyedül marad nő az egész buszon. Nem kell itt erőszakolásra gondolni, a script szerint a csajok csak az elején ellenkeznek, utána élvezik a dolgot.

Egy frufrus kiscsajjal kezdünk, aki magányosan álldolgál a busz közepén, majd persze érkezik egy zaklató, aki egyre közelebb megy hozzá. Fogdosni kezdi, de a csaj persze ellenáll neki. Bevallom, hogy tutira nekem is volt már olyan, hogy kinéztem egy jó csajt és hozzáért a kezem a kezéhez, vagy ne adj’ isten a hátához, fenekéhez, de ilyenre nem vetemednék. Egyébként senki sem; ez egy fantázia. Rárontanak a többiek is és ujjazzák a drágát. Szép pinája van nagyon, jó kis rózsaszín belül. Szopás, majd rájárnak és basszák is. A végén kap a pinája és a mellei is gecit.

Ugyanez megy még a másik két jelenetben is, szegény csajszi, szerény csajszi matatás, ujjazás, szopás és baszás. Azokat imádom, amikor felkapják a lábaikat a csajoknak és úgy kúrja egy faszi, vagy ujjazza. Ezt a csajt is csöpögősre ujjazzák és basszák, a gecit meg a hatalmas melleire kapja ő is.

Itt a teljes jelenet

A harmadik csajszi a kedvencem, ő még egy 69-es pózba is belemegy, és lovagol is. Őt az ülésben kezdik fogdosni, majd haladnak tovább vele. Amúgy a végén rájöttem miért is szeretem ezeket a jeleneteket annyira, azért talán, mert egyik faszinál sem érzem úgy, hogy fú baszki, de jól tolja. Bármelyiknél jobban ki tudnánk elégíteni ezeket a csajokat; nincs nehéz dolgunk, kb ötödikes koromban volt ekkor a fütyim mint nekik most felállítva. Mondják, hogy nem a méret számít, de azért ezt a szintet eléggé könnyű megugrani és ha azt mondják nekünk, hogy nagy a farkunk, akkor minden meg van oldva, igaz Ted Mosby ?

Ehhez kapcsolódik  Oroszországban így avatnak be a pornóba: Bella Grey

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…