in , , ,

Isabella Della 1/1 anál

Pont jókor jött ez a jelenet, amivel ki is használom a heti egy Legal jelenet a blogon ígéretemet. Azért jött pont jókor, mert épp ma aktiváltam a négeres gyalázós weboldalról a kritikámat, ami nem lett éppen egy pozitív hangvételű. Ezzel a Legal jelenettel pedig azért megmutatjuk, hogy lehet olyan jelenetet is csinálni, amiben kihasználják azokat a sztereotípiákat, amiket egy néger jelenet kapcsán gondolunk. Nagy farok, sokkal nagyobb mint a csajszi, úgy baszik mint egy állat. És tényleg. De most pozitívan lett ez egy jó jelenet.

Itt megnézhetitek ezt a remekművet

A Legalporno-n kb. két néger faszi van aki jól csinálja a dolgokat, az egyik ez a kettyós fejű Dylan Brown aki csak ezen az oldalon hozott össze már 350 jelenetet, a másik pedig a nagy öreg, aki annak idején Rocco-ékkal is tolta; ő Mike Chapman. Létezik egy beavatásos sorozat, amit mindíg ennek a Dylan-nek adnak, ő azért el bír bánni egy csajjal úgy, hogy azt mondhatjuk mi is és a csaj is a jelenet végére, hogy azta kurva ez aztán baszás volt !!

Dylan Brown

Azért nem minden tiszta a tag fejében ezt abból a riportból is olvashattuk, amit az amerikai csajszi írt a Legalos kirándulásáról, amit a cseheknél tett. Ő azt írta Dylanről, hogy elég kutya módon bánt vele, lekonyult neki, mert nem érezte a tüzet a csajban és a 45 perces jelenetet több mint 5 órán át vették fel. Azért azt tudjuk, hogy a csajok képesek túlzásokba esni, hogy ha a saját kárukra történt eseményekre kell visszaemlékezni, szerintem ez történt itt is. Nem a kedvencem egyébként ezek után sem a tag, de elvégni amit kell és semmi több, még ha néha piros edzőcipőben, vagy karláncokban, vagy akár EarPods-al a fülében jön a jelenetre.

A csajról már írtam itt és elég népszerű is lett a bejegyzés, ugyanis egy DP-vel kezdte a karrierjét (előtte még Woodman és a baromarc haverja beavatták) a kis ártatlan 18 éves tini, és azért ez eléggé clickbait egy cím, de nem kellett csalódni senkinek aki olvasta a posztot, és esetleg a jelenetet is látta, mert fasza kis cucc volt az. Sokszor van amúgy ilyen, hogy egy beavatás után engednek a csajnak egy laza 1/1-et, ami azért nem olyan laza; mindjárt meglátjátok !

Ehhez kapcsolódik  Venera Maxima azt szereti, ha a faszija előtt basszák meg a négerek

Kicsit pózol nekünk Izabella, majd a háttérben settenkedő Dylan farkát kezdi szopni serényen. Rettenet könnyen és imádnivalóan tágul a csaj, egyből isteni szép kerek gape-eket láthatunk tőle, a faszi meg csak pumpálja a fenéklyukát, ahogyan azt kell. Szépen hátra kell neki feszítenie a lábát, és úgy nyöszörögnie, miközben próbálja minél mélyebbre tolni neki a faszát a néger. Mennyivel “legyalázóbb” már egy ilyen mint gumikesztyűs kézzel nyúlkálni más szájába, hogy hányjon, vagy ráönteni a kutyatálból a cuccot. Szerintem sokkal, és mégis kibaszottul izgató és erotikus is.

Minden elképzelhető pózban análozza a csajt, van, amikor annyira betolja, hogy a heréje csattog a kis érintetlen puncin, nna ez eléggé faszfelállító látvány. Az meg kikészítő egyenesen, amikor úgy bassza a bepucsított fenekét, hogy közben a lábacskája ki-be jár a magas sarkúból. Le is kerül róla és ekkor már a csaj azt sem tudja nagyon hogy hol van. De nincs ám vége a cuccnak, Dylan azt gondolja, hogy ő képes lesz elélveztetni squirt izgatással a csajt, és amikor ez nem sikerül bassza tovább. Ennyi.

A lihegni és lélegezni is alig tudó csajt tövig bassza és aztán tolja át a nagy farkát a szájába egyből, seggből szájba a saját seggéből a csajnak. Kap még mezítlábas anal full nelsont és egy jó nagy adag gecit a pici szájába. A hét jelenete nálam ez és a Tushy-s Tiffany Tatum videó. Egy tökéletes testű fiatal tinicsaj odaadó mindent bevállaló baszása. Nem lettek szerelmesek egymásba, de megcsinálták úgy a jelenetet, ahogy azt kell. Nagy jövő vár még a kiscsajszira !!!

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…