in , ,

iShotMyself.com – ahol a csajok magukat fotózzák

Nem tudom ismeritek-e a fenti oldalt, nekem régebben nagy kedvencem volt. A téma kurva egyszerű. Olyan fotókat fogad az oldal, ahol csajok magukat fotózzák, de nem tükörben, hanem csak úgy simán. Ha ti is ültetek már a csajotok mellett képeket nézegetve, amin ugyanebben a pózban nézett kis és mégis volt belőle hatvan db és ki kellett választani melyik a legjobb, akkor tudjátok, hogy a csajok szeretik magukat fotózni. Az oldal még a szelfi kamerák előtti korszak előtt indult és mind máig tartja magát; ha tényleg amatőr csajokat akartok látni pucéran, akkor ez nektek való kis oldal.

Azért nem csak arcot láthatunk szerencsére, hanem mellet és pinát is, nna meg lábakat nagy örömömre. Több mint 7600 csajszi szerepel az adatbázisukban akik több mint 11.000 képsorozatot csináltak magukról.

A fórumokon számos helyen meg lehet találni azért a csajokat. Vagy mondjuk itt is.

A csajok között aztán van mindenféle, szép, nem annyira szép, vékonyka, teltebb, szép puncis, nagyon nem szép puncis, kiscsöcsű és nagycsöcsű is.

Csak a fentebb linkelt fórumokon el lehet lenni egy jó pár órát, annyi mennyiségű a tartalom. Aki szereti az amatőr képeket annak ez kánaán!

Ehhez kapcsolódik  BlackPayBack.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…