in , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki Kiráz a hidegKiráz a hideg

Itt a kedvenc csöcsös Milf-etek, amint péppé basszák.

Próbálok én alkalmazkodni, és nem csak a vékonyka lányokat szeretni, az utóbbi időben eléggé megszerettem a nagy melleket is és nem csak a fenéklyuk-nyál-mellbimbó-láb vonalon mozogni érdeklődési körben. Nemrégen írtam az egyik legidősebb még forgalomban lévő néni Syren de Mer európai forgatásáról, aztán kiderült, hogy a barátnője Dee Williams is elkísérte őt. Már jártak ám ők itt, írtam annak idején arról is, még a Legalblogba.

Az akkor eléggé bejött nekem, és a fenti jelenet sem volt rossz az idős korát eléggé meghazudtoló Syren-től. Most forgatott egyet a barinő is, és a nyakam rá, hogy lesz még itt hamarosan egy közös szettjük is. Pee and Roses a jelenet címe és szerintem aki ezt a blogot olvassa, az pontosan tisztában is van azzal, hogy ezek mit is jelentenek.

A Giorgio Grandi szinte már nem is forgat olyan szettet, amiben ne kellene 4 liter ásványvizet elfogyasztani előtte a srácoknak. Itt sem sokáig bírja a Frankenstein fejű faszi, és kb úgy pisizi le szegény csajt, mintha a Gyűrűk Ura összes részét kellett volna egyhuzamban megnéznie egy bezárt moziban a jelenet előtt. Dee-t ez nem zavarja, ott volt a szerződésében, hogy várhatóak ilyen fordulatok a szettben. Én az előzetesben rosszul láttam, nem Syren jön oda pisizni a csaj szájába, hanem egy másik tinicsaj, aztán partiba vágja a két cseh srác az amcsi nénit.

Eléggé mindent bír, azt nem is kell mondanom. Kár azért a leragasztott mellbimbókért, mert szépek vannak ám neki ilyen téren is. Basszák fenékbe felváltva, majd egy kicsit a kinyomott prolapse-ába is belerakják , ami totál ugyanaz mint eddig, csak kifordulva láthatjuk, mégis eléggé extrém a dolog azért …

Dee nem egy minifenekű nő, eléggé nem kicsi van neki és nem is lenne benne semmi érdekesség, ha nem lenne képes ezekre a merész prolapse kinyomásokra. AMikor mondjuk beleül a fenekével a srácokba, akkor nem tud olyan látványos lassú faszból faszba üléseket és csúszásokat csinálni, mint a többi csaj, csak ott van egy nagy fenék és egy-egy még nagyobb comb, és csak tippelni tudunk mi történik ott bent. Basszák amúgy mindenhonnan ahonnan csak lehet, azt nagyon sajnálom, hogy a pinája az egészből totálisan kimarad és parlagon marad . A „szegény” srác aztán a jelenet háromnegyed részénél beleélvez a fenekébe, amit kifingva lenyal, és végre a mellbimbójáról is leszedi a ragasztót.

Ehhez kapcsolódik  Pihenésképpen a két ünnep között nézzünk gusztusos kitágult fenéklyukakat !

A geciket már így fogadja, és bár nem sokat lehetett látni a melleit, de nekem ez a rész a legjobb, amikor már le amortizálva, szétbaszva nyeli le a geciket és talán örül, hogy vége ennek az őrületnek. A végén még odajön a csaj és megint egy kis pisit juttat az amerikai néni szájába, majd búcsúzás és várhatjuk a Syren De Mer-el közös részt !

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…