in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Itt a nagy választás: Sylvia, vagy Sasha (videókkal)

Kicsit túlságosan is belevetettem magam a közelgő április 3-ába, szóval azért maradnak el a frissítések, mert a hobbimbra nem nagyon van időm. Azaz a drága kis weboldalaimat frissíteni, még a pornó jeleneteket is alig alig van időm megnézni, de hát „valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie„. Az egy másik választás lesz, de most egy lazább döntés elé állítalak titeket, hogy ne maradjunk ki a jóból pornó és jó csajok terén sem. A múlt héten Sasha Beart és Sylvia Dellai is csinált egy-egy 7/1-es jelenetet és mind a két csaj egy igazi baszógép, vajon tudunk dönteni, melyiket választanánk?

Kezdjük is a Dellai ikrek egyik felével!

A drága Szilvi kicsit pózol a kapitányos jelmezében, majd szopás után körbeveszik és sorban versengenek, hogy ki juthat éppen az isteni fenéklyukba bele. Azért egy ilyen 7 személyes jelenetnél, nem olyan sok jut egy faszira, szóval ki kell használni azt a pici időt, amíg baszhatod a csajt. Leszakadozik róla lassan minden ruha, csak a necc harisnya, meg a magas sarkú marad. Majd egy pissentős rész persze, manapság már a GG jelenetekből ez nem maradhat ki (néha sajnos, néha meg pont illik oda), ez elég lett volna e nélkül is, de biztosan másnak bejön, ahogy az egyik faszi széthúzza a csaj száját, a másik meg belepisil, közben a faszi KEZÉRE IS !!!

Szóval jön egy vágás, ami alatt meg tisztálkodott a csaj, majd újra felöltözött, de lehet, hogy csak egy törölközés is elég volt. Kicsit talán túl sok ez a hét fasz most és ez nem a csaj hibája, ő hagyja, hogy azt csináljanak vele, amit akarnak, de mindenki akar magának egy szeletet a Dellai csajból és ez kicsit összevisszaságokhoz vezet. Van egy kopasz maki, aki mindíg ott van, ha épp nem fér hozzá, akkor pofozza, vagy a csöcsét markolássza a drágának, vagy épp csak a fejét fogja. Totál be van kattanva a tag.

A vége felé aztán jó, amikor rájárnak egyesével a picsájára, azt bírtam nagyon. Nagy kár, hogy nem mutatják ahogy sorban állnak, szegény Szilvi meg csak nyöszörög és szenved a faszuk alatt. A végén jön még egy fenékbe pissentés is, amit videóban is láthattok:

A vége pedig mi más is lehetne, mint egy sorban szájba geci engedés, ami azért eléggé rendben is lett.

És akkor jöjjön a kis orosz ribanc Sasha, meglátjuk képes-e túl szárnyalni amit Sylvia alkotott!

Már a legelső jeleneteiről is elképedve és rajongással írtam a csajnak, akkor lehetett látni, hogy ez egy igazi baszógép lesz, aztán ahogy alakítja a testét a plasztikázással minden azért van, hogy nyomja a témát, de nem ám úgy mint a magyar kollégák (Aletta és Kiara), akik ezt is fullba nyomják, pedig tudjuk, hogy sosem szabad fullba nyomni a kretént.

A jelenet kezdetétől három perc után máris ököllel van a saját fenéklyukában a csaj, majd megérkeznek a srácok, akiket sorba kell szopnia. Majd élnek is a felhívással a srácok, miszerint „Insert Here”, azaz „Illeszd be ide”, a fenéklyuka felett. Sorba basszák a csajt és persze duplázzák is a fenekét. A pinácskája kihagyva teljesen, csak ott árválkodik a csodás széthajtott ajkakkal. Imádom.

Ehhez kapcsolódik  Van cikibb annál, mint mikor elmész egy 6 emberes gangbangre és csak neked nem áll fel ?

Jja és persze ne feledjük a hatalmas nagy üstöt amibe beleült a drága és nem csak azért, hogy kényelmesebben érje el a faszokat, hanem tudjátok miért? Hát persze hogy azért, hogy a sok liter víz kiürülhessen végre a farkakból. Sasha ebben is világbajnok. Úgy habzsolja a lét, mintha mennyei manna lenne. Ettől még szerintem nincs olyan faszi akinek ne állna fel. Nekem felállt az biztos.

Itt is heten vannak, de annyi faszt kezelésbe vesz Sasha, amennyit csak bír. Kettő fasz a testében (természetesen az isteni picsácskájában), kettő a keze között, egyet pedig szop. Tökéletesen szinte tanítani valóan csinálja a drága. Már csak ketten verik a farkukat szájra, vagy seggre várva. Aztán lazításként a drága belekönyököl a nagy tepsiben ott maradt cuccba és körbeállva újra belepisiznek a szájába, majd jön ez a jelenet, figyeljétek :

Itt már talán látok olyan másodperceket, amikor nem annyira van kedve ehhez az egészhez, bugyborékolni hat faszi pisijében a szájával, miközben a fenekét basszák. Gondolom nektek aztért bejön a dolog ? 🙂 Hogy még fokozzuk a dirty-t, az egyik faszi bele is ül a tál pisába és úgy szopatja magát, hogy a nyál helyett Sasha a többiek cuccát használja és azt kanalazza rá a kezével a faszra.

Jja, és még csak a jelenet felénél járunk !!!

A továbbiakban is hasonló kemény akcióra számíthatunk, pld. amikor DAP beleülés után odatartja a picsáját a drága olyan szinten tövig nyomják neki a faszukat a srácok, hogy azt öröm nézni; nézzétek ti is videóban:

Aztán mikor csak simán bepucsít a drága akkor is rájárnak egyesével; istenien keményen megbasszák a tág picsáját. Ennél már nem is lehet jobb … csak ha még mezítláb is lenne a drága. Tudom unalmas már, és szexi a magas sarkúja is meg minden, de én rohadtul bírom a kis kerek talpacskáját is. A végén még bele kell fingania a pisit a nagy tálkába természetesen fenéklyukból, majd letérdel és az év egyik legszebb geci arcra engedését láthatjuk tőle.

A vájt szemű rajongók még azt is észrevehetik, hogy Sasha a Frankenstein fejű tagot nagyon nem bírja, ugyanis amikor a szájába élvez, akkor tisztára kihányja a szájába gyűjtött gecit szegény drága, de amikor utána a többiek jönnek sorban, azt már élvezettel fogadja és nyeli le.

Szerintem ez is megér egy kis videót :

Nálam ezt a versenyt most sokkal több előnnyel nyerte Sasha, mindenki ilyen nőt kíván szerintem magának, odaadó, nem finnyáskodik és mindent meg lehet vele csinálni. Kicsit mondjuk extrémebb kinézetű, mint a rohadtul szép Sylvia, de nekem megtestesíti mindazt amit keresek egy nőben szex terén. Európa egyik legjobbja a csaj.

Szerintetek?

What do you think?

12 Points
Upvote Downvote

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…