in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... KakiKaki

Jó reggelt neked is! Ne haragudj, de éppen basznak.

Tudom, hogy nem nagyon rajongtok a japán pornóért, de időről időre azért próbálkozom, hátha találtok ti is benne kattant dolgokat, mint én; amiket sehol máshol a világon nem láthattok. Ilyen helyzeteket mutatok be most is. Biztosan tudjátok, hogy a legtöbb helyen és kiadónál még most is él a cenzúra, azaz nem mutathatnak pinát és faszt sem, de fenéklyuk, mell, és arcra geci mehet ezerrel. Pont ezért találtak ki a japánok olyan filmeket, amikben másképpen hoznak izgató helyzetbe csajokat úgy, hogy ne is hiányoljuk a kis farkakat és a szőrös pinákat (nna, jó, azt azért egy kicsit igen)

Egy ilyen betegagyú film ez a mostani is amiből a címben is idéztem. Mostanában egyébként is rohadtul izgat a mások előtti baszás, ebben pont ezt parodizálják ki. Mégpedig úgy, hogy egy egyetemi kortes beszédet olvas a csajszi (van angol felirat szerencsére, egyébként fogalmam se lenne mit csinál).

A furcsa az, hogy egy feketébe öltözött tag közben folyamatosan bassza a csajt, aki kitart a szöveg felolvasása mellett és olvasná, de közben szépeket spriccelve élvez a kis pinájával a drága:

De az abszolút kedvenc részem, amikor a faszi megfogja a 40 kilós csajt és kimegy vele a folyosóra és ott is folyamatosan bassza. Közben jönnek mennek a diákok. Nem tudom miért, de ez nekem az egyik legizgatóbb dolog amit idén láttam pornóban.

Aztán egy osztályteremben vagyunk, ahol megint csak jön a „láthatatlan” alak és először csak ujjazza a lányokat miközben egy szöveget olvasnak fel, majd később már bassza is őket, miközben a többiek ülnek a padban és nézik.

Nézzétek ezt a részt ahogy csatakosra basszák a csajt miközben idegen emberek állnak és fapofával nézik. Kész vagyok ettől !!!!

Aztán jön egy jó alapos baszás, olyat, amilyet még a Legalon sem látunk. Mondjuk itt csak pina baszás van, de a két fekete ruhás alak kőkeményen szétbassza a picike kis tesi tanárnőt, miközben mellette faszom tudja mit csinálnak idegenek. Csatakossá ujjazás, baszás, ujjazás, baszás, és így tovább vagy 10x. Higgyetek nekem kurva jó !!!

Ehhez kapcsolódik  Rocco is coming back to America

A legvégén még van egy kis bohóckodás is, amikor beraknak a csajok pinájába ilyen mozgó dildókat és próbálnak zenélni, de leginkább spriccelve élveznek el.

Az ilyen jelenetekben ha bele tudjátok élni magatokat a leg-izgatóbb a fentieken kívül az, hogy ezek a csajok kibaszottul őszinték és leginkább nekik hiszem el, hogy valódi orgazmust élnek át – egyem is meg a kis szőrös pinájukat !

Itt meg is nézhetitek ezt a remek filmet, ha kedvet kaptatok hozzá.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…