in ,

Két fura térkép, ami jó fényt vet a magyarokra

Facebookon követek egy oldalt, a Terrible Maps nevűt, mely minden alkalommal különlegességeket mutat térképeken keresztül. Van rajta kettő, ami talán titeket is meglephet.

Amint láthatjátok ez egy számunkra igen kedvező adat, miszerint egész Európában nálunk a legnagyobb az átlagos farok méret. Hogy ezt hogyan számolták ki milliméter pontossággal, azt inkább nem firtatom, de jó érzés, hogy mindenkit lenyomunk. Ha kicsit ki-zoomolnánk és beleférne Afrika is a térképbe, akkor már nem biztos, hogy ilyen vagányak lennénk 🙂 Jajj szegény románok :)))))

A másik térképpel már vitatkoznék és nem is tudom mikori állapotot mutat.

Egy millió lakosra jutó pornósztárok. Azaz kis hazánkban kb 757 pornós dolgozik, ha 10 milliós lakosságszámmal számolunk. A csehek kicsit többen vannak mint mi, és mégis csak 707 az arány. Ezt rohadt furának találom és ebben világelsők vagyunk, még az USA-t is lenyomjuk, mondjuk ott a lélekszám is magas (328 millió). Ha ez így van, akkor hol vannak a lányok ? Hát ott, hogy a térkép valószínűleg, nem a praktizáló pornósokat, hanem a valaha voltakat mutatja, így már talán hihető a 800 körüli szám.

Ehhez kapcsolódik  Teljes képsorozat - Tiffany Tatum anál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…