in , , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Két videó, ami mutatja miért Adrianna Chechik a pornó királynője

Mert az, ezt eddig is tudtuk. Ha Rocco a jézusa, akkor Adrianna a királynő. Ha nem hiszitek nézzétek meg ezt a két videót és meg fogjátok látni. Pedig az egyik jelenetben csakis rajta múlik a siker, mert a partnere béna. Két nagy oldal jelenete ez, az egyik egy Dredd féle Jules Jordan cucc, a másik pedig Brazzers.

Brazzers – Lessons from the champ

Kevés olyan jelenet van amiben nem annyira béna a pornós csaj, hogy ne tekerjem el a bevezető részt, amikor színészkedik. Adrianna ebben is jó, itt pld. el kell játszania egy butuska csajszit, aki boxolni tanul, és rajong az edzőjéért, akit Xander Corvus alakít. Jól csinálja basszus, izgatóan.

Aztán egyszer csak odanyomja a falhoz Xander és bassza a pináját és a fenéklyukát is azonnal. Egy perc sem kell Adrianna-nak és már élvez is csatakosan el. Ahogy dugnak állandóan befeszíti a testét, és így pattan el rengetegszer. Bepucsít a földön is, és ott is nagyon oda kell figyelni hová dugja épp a farkát a srác, mert mindkét lyukba kiválóan belemegy azonnal és gond nélkül. Elképesztő ez a nő. Közben bandzsít, folyik a nyála és majd szétrobban az élvezettől.

Az év egyik legjobb dugása ez. Nincs megállás egy másodpercre sem, később az anál már kimarad, miután Adrianna széjjel élvezte magát úgy, csak punciba bassza, de 20 percig kb folyamatosan és egy ütemben. Tudjátok ez mit jelent a lányoknak, ha tudjuk tartani az ütemet ennyi ideig. Belehalnak kb. Adrianna is belehal, szépségesen fogadja a gecit, aztán a sok sok pisiben ázva hagyja el az edzőtermet.

Adrianna vs Dredd – Jules Jordan

A Dredd jeleneésgről már írtam itt a blogon is, most Adrianna próbál valamit lehelni a plöttyedt, de nagy farokba, nézzük sikerül-e neki? Itt most nem el kell játszania valamit, hanem pózolnia kell egy picit nekünk. Aztán mégis csak el kell; mégpedig azt, hogy mennyire rajong ezért a dorongért. Imádja, csodálkozik rajta és úgy fogja meg, hogy az még nagyobbnak tűnjön. A faszit annyira izgatja fel a dolog, hogy semennyire, ekkora a farka akkor is, mikor letolja a nadrágját és akkor is mikor be kéne tenni a csajnak. Egyáltalán nem áll fel, úgy kell kézzel fognia, hát mekkora gáz már bakker?

Ehhez kapcsolódik  Adriana Chechik - Deeper

Adrianna meztelenre vetkőzik és a bárszéken pucsít pucér talppal. Nálam már ez elég lenne az orgazmushoz, meg hát rá is cuppannék arra az isteni picike talpacskára. Dredd viszont begyömöszöli nagy nehezen a görbe farkát a fenekébe Adriannának, majd így élvez el a drága. Basznak még így egy darabig, aztán rátértnek a szopásra inkább. Írtam már ezt, hogy ebben viszont látványosak a Dredd jelenetek. Szopja mélyre amennyire csak bírja sok nyállal.

Az egész szettből csak Adrianna csinál kibaszott jót, amikor beterpeszt szemből a négernek, bekapja a saját lábujját és úgy élvez el, vagy amikor kinyomja a fenéklyukát. Utánozhatatlan és elképesztő ez a csaj, nem tudok már fokozható jelzőket írni rá. Szerelmes vagyok belé. A végén mikor a gecit fogadja azzal a mosollyal, a tökéletesen fehér fogaival és a mély zöld szemeivel. Kész vagyok.

What do you think?

8 Comments

Leave a Reply
  1. Hát hogy Dreddnek még erre sem állt fel rendesen az elég nagy gáz.

  2. Tényleg odateszi mindig magát!Szerintem akik még vetélytársai lehetnek a pornóban az Riley Reid,Rebecca Volpetti,Emilly Willis,Veronika Leal.

  3. Hát igen, Adriana Chechiket löttyedt farokkal izgatni…legalja, ez a NŐ többet érdemel!

  4. Nekem valahogy nem jön be Adriana… Eléggé keményen kefél ez tény, de szerintem kicsit túltolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…