in

Ki ez a 20 éves orosz tini csaj, aki a legjobb európai pornós lett ?

Nem hiszem, hogy ti is sokat hallottatok volna Lady Jay/ Tiny Teen/ Eva Elfie-ről, aki már 18 évesen aktív volt az iparban, de nem olyan sok jelenetet csinált azóta sem (most 20 éves a drága), mégis megnyerte a legrangosabb díját a pornósoknak; ő lett a legjobb európai felfedezettje a tavalyi évnek. Nézzük csak mivel érdemelte ezt ki, ha egyáltalán kiérdemelte !?

Kezdjük azzal, hogy anál jelenete még nincs. Ami elég nagy szó egy orosz csajnál 2021-ben!! Nna majd most lesz, ha ilyen felkapottá válik!! Van az a pénz. Ami miatt szerintem ilyen sikeres lehet az a természetessége, brutál vékony a csaj és olyan tökély természetes csöcsei vannak, hogy az imádni való. Össze is szedtem egy szép csokrot belőle:

Láthatjátok, hogy erre építik a karrierjét a csajnak kb… nagyon azok a csöcsök, de azért nem egy Gabbie Carter méretűek. Szerintem a csaj pont azt a réteget fogja meg, akik éppen leteszik egy félórára az Xbox kontrollert, vagy a gamer egeret, hogy pornózzanak egy kicsit és van egy típus amit keresnek.

A játékok és az ezekhez kapcsolódó popkultúra annyira átjárja a mai fiatalok ízlésvilágát, hogy van egy olyan szegmens, amik olyan csajokat is keresnek, akik mondjuk kicsit hasonlítanak rájuk, vagy az évfolyamtársukra, ne adj isten, osztálytársukra. Vékonyka, de brutál csöcsökkel, finoman valami érdekes színre pingált haj, ha van tetoválása, akkor az valami baromság és feltűnőség legyen. De ha nincs neki az sem baj, a természetességet is szeretik. Amit még megfigyeltem, hogy előszeretettel bandzsítanak be a csajok és játsszák el az ostoba kis hülyét mondjuk baszás közben, vagy öltöznek be akármilyen gamer, vagy manga karakternek.

Eva Elfie már a nevével is erre hajaz és úgy látszik, hogy tökéletesen beletalált ebbe a kategóriába, aminek még nincs neve, de szerintem hamarosan lesz. Mondjuk Y generáció porn, vagy gamer girl porn (ilyen már amúgy van). Jja és azt még ki ne hagyjam, hogy nehogy ám análozás és kemény orál legyen, csak éppen basszák meg a punciját, de a történet rohadt fontos. Meg kell teremteni a hangulatot.

Ehhez kapcsolódik  Napi videó: Adriana Chechik squirt gyűjtemény

A másik vevő réteg erre, a tini lányokat szerető fogyasztók, akik azért keresnek tini lányokat, mert tini lányok és azok is maradnak egy szex jelenetben, nem pedig szarrá baszott kis ribancok, akik a végén 8 adag geciben fulladozva szétbaszott picsával lihegnek a kamerába. Ők ártatlanul néznek oda és még az is lehet, hogy elhagyja a szájukat a bűvös szó, aminél én vagy kikapcsolom, vagy lehalkítom a jelenetet. Ooooooh dadddy ….

Ne értsetek félre, kurva jó csaj ez az Elfie, de én jobban szeretem az orosz csajok közül azokat, akik a fenti módon gyaláztatják szét magukat és olyan láthatok, amit máshol nem. Legközelebb akkor írok majd a kis hamvas hajú csajról, ha megérkezik az első anál jelenete, azaz pár héten, max. hónapon belül.

Azért még egy jellemző jelenetet beillesztek így a végére:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…