in

Kiábrándító BTS jelenetek

A mozifilmekkel ellentétben teljesen mást láthatunk egy Behind the scenes jelenetnél, ha pornót nézünk. Míg a mozifilmeknél kulisszatitkokat, trükköket leshetünk el, vagy éppen a színésznek az emberi igazi arcát láthatjuk, itt bizony ott van a kőkemény valóság.

Egy pár Legal jelenetet sikerült szereznem, ahol a BTS jelenetek abból állnak, hogy egy kamerát letesznek a jelenet mellé és felvesz az égvilágon mindent, és én igazán ezeket nem akarom látni. Mutatok ezek közül egy pár kiábrándító részt és meg fogjátok látni az okfejtésem!

Az, hogy egy jelenetet már mondjuk ezredjére forgató rendező-operatőr eléggé enerváltan és unottan csinálja végig a szettet, talán nem meglepő. Azért ezer jelenetnek a részese lenni úgy, hogy te nem tehetsz semmit, és figyelned kell a fényekre, meg hogy mutass mindent az egy szál kamerával elég fárasztó és tényleg kiábrándító dolog lehet. A Giorgio Grandi jelenetekben volt régebben az, hogy a kamerás sokszor nem bírta és legalább a jelenet végén odaverte ő is a csajra, ha már 4 órán át mondjuk álló farokkal kellett dolgoznia. Rocco-nál is emlékszem ilyen jelenetekre, amikor szólt a színésznek, hogy gyere már haver, fogd meg egy kicsit a kamerát !

Az első jelenetben egyébként a csajban (Mina) nem csalódtam, mert végig a kamerán kívül is azt a mosolygós szerény csajszit adja, amilyen valóban is lehet. A faszik sokat bénáznak, ki-ki mennek a képből és ha nem is aktívak, akkor verik a farkukat, hogy le ne konyuljon. Ami még gáz az az, hogy mennyire összeérnek állandóan a férfitestek, és sokszor ezt nem is látni egy jelenetben. Pld. egy sima DPnél is, van olyan póz, ami puncit nézve látványos, de közben minden lökésnél a másik faszi segge a te testedet simítja végig melltől farokig végig. Mondjuk ha ezt egy kellemes izzadás is kíséri, akkor még jobb a szitu 🙂

Ehhez kapcsolódik  Aletta Ocean környezetszennyez

Szóval Mina rettentő szimpi, a szüneteben is beszélget a srácokkal és ha nem is csókolóznak vadul, vagy ölelgetik egymást, de legalább nem a Facebook hírfolyamát görgeti.

Cindy Shine-tól nézünk meg még egy jelenetet. Itt már sokkal több zavaró tényező van. Pld. amikor a rendező bepucsítva megmutatja, hogyan kell kinyomni a fenéklyukad, vagy éppen válaszol egy üzenetre a telóján, mikor te épp dildózod vadállat módra a saját fenéklyukad. Cindy is aranyos amúgy, röhögve fogadja a szüneteket, de amikor basszák meg ordít és élvezi, csak ne kellene olyan sokat megszakítani. De meg kell és ez még az ásítozó hülye gyereknél is gázabb a háttérben. Értem én, hogy ez egy forgatás, de a gond soha nem a csajokkal van, hanem a faszikkal. A végén aztán amikor a rendező és Cindy is mereven néznek maguk elé, amíg Erik Everhard extázisban veri a farkát a cumshot előtt 3 percig, az elég érdekes …

3 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…