in , ,

KakiKaki Kiráz a hidegKiráz a hideg Imádom!Imádom!

Kincső véleménye : Drive by Deeper.com

Sokat vártam ettől a filmtől. Extázist, katartikus élményt, reméltem, hogy nedves lesz tőle a bugyim, annyira felizgat.

Vázlatosan írom le, mert erről a kusza valamiről nem sok pozitív mondanivalóm van.

Női rendező alkotása ez a film, és erre akkor is rá jöttem volna, ha nem tudom. Látszik az epizódokat összekötő, átvezető szálakból, a lágyságból, a rendezés finomságából. Odafigyel arra, hogy a női szereplőket is kényeztessék, és alig van benne seggbe dugás. Finoman és „művészin” ábrázolja a szánalmasan unalmas részek átütőnek nem nevezhető jeleneteit. Az első epizódban két csaj és egy szépséges farkú fickó szerepel. Egy fantázia jelenik meg előttünk. A lányok egymást majd a fickót kényeztetik. Minden van ebben a filmrészletben, ami kell. Nyalás, szopás, egymásra figyelés. Ha kimaradt volna a fojtogatást, akkor egészen nőkre szabott epizód lenne. Amíg a pasi a vörös csajt ujjazza, addig a barna szopja. Az a rész elég jó, amikor a barna lovagol és a pasi vaskos farka, ki-be jár a puncijában, a vörös pedig nyalja a faszt. Miután mind a két csajt jó alaposan megbassza, jöhet az arcra élvezés.

A második epizód egy sikátorban játszódik, itt két pasi és egy csaj a felállás, majd érkeznek a kukkolók. Ez már nem olyan fincsi kis jelenet, mint az első. A két tetkós pasi elölről és hátulról is tolja a csajnak. Nem tetszik az, hogy kiveszi, berakja minden másodpercben a farkát a pinába, közben a másik ugyanezt a szájában csinálja. Folyamatosan, fojtogatni is kell közben, biztosan erre gerjed a kis ribanc. Jól megdugják, alaposan a lucskos kis pinát. Seggbe baszás nincs, annál több a szopás, és kemény kúrás. Néhol kissé lankadt a lelkesedése az egyik farkincának, de a zacskó szopogatása segít a problémán. A végére hanyatt vágják a lányt, és keményen ujjazva, fojtogatva jut el a csúcsra.

A harmadik epizód egy irodában játszódik, itt a főhős csaj féltékeny egy szőke szukára, ezért kényszeríti aput, hogy előtte jól megbassza, amit ő végig néz. Van egy rész, ami hasonlít a Szolgálólány meséjében lévő kötelező dugások rituáléjához. Az állat. Aztán meg olyan érzésem támad, mintha a Twin Peaks című filmben lennék! Van itt minden, ami kell.

Ehhez kapcsolódik  Monstersofcock - Riley Reid

A következőben szado részek láthatóak. Pórázon körbe hurcolja a csajszit, aki minden faszra rácuppan, ami útjába akad. Van itt négy lány egy pasival. Nem tudni melyik testrész kié. Fasz legyen a talpán, aki a csaj-vonat minden tagját kielégíti! Aztán felcsatolható fasszal dugjuk meg a szőke csávót! De ha ez sem lenne elég, akkor egy szőke, fasszal rendelkező nőnek tűnő lény dug egy pasit, míg közben az egyik fickó szopja a másikat. Szépen összerakták a csapatot. Komolyan mondom, itt szakadt el nálam a cérna.

Ezt egy gruppen party követi, amit valamiféle delíriumban képzeljünk el. Vannak vagy kilencen, és igazából semmi extra nem történik. Két részlet, ami nekem tetszett: megjön a feka srác óriási, félig lankadt farokkal, és beveri a pinába, majd egyszerre két farokkal kúr az egyik csaj. Van még itt asztalra pisilés és felnyalása, de a keresztre feszítés se kutya. (Legalábbis nekem Jézus jutott az eszembe róla). A hősnőt itt elég extrém körülmények között dugják, ami végre felcsigázza az unalomtól lecsukódni készülő szemeimet.  Végre elértünk a film legjobb részéhez (3 óra 26 perc), amikor a csaj leugrik az erkélyről. Ennyi. Mellesleg 3 óra 28 perc hosszú a film.

Elég sokat vártam erre az izgalmas részre.

Soha többet nem nézem meg. Néhány részleten kívül, borzasztó unalmas, semmit mondó, kurva hosszú. Szerintem én vagyok a világon az egyetlen ember, aki végig szenvedte. A pornó filmet nem kéne művészi köntösbe öltöztetni. Legalábbis nem ebben a formában. Az jutott még eszembe, ha az első helyezett ennyire szar, akkor milyen lehet a többi, amit neveztek a legjobb film díjára?

Egy pozitívum: A vörös csaj nagyon jól alakít, hiteles (Maitland Ward), ő dicséretet érdemel.

What do you think?

3 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…